Online VA Shop

E-learning, templates & guides

Aanbod van Inge Dekker. Virtueel assistent

Mini cursus

Wil jij het liefst vandaag nog starten met emailmarketing? Leren hoe je een automatisering/sales funnel een nieuwsbrief en koppelingen maakt? Dan is deze mini cursus voor jou! Nu tijdelijk €49 incl. Lead Magnet guide en diverse kortingen op tools/systemen.

The Ultimate Lead magnet guide

Lead magnet Guide

Ik leer jou dé succesformule van een weggever zodat potentiële klanten zich massaal aanmelden voor jouw e-maillijst. Daarnaast leer ik jou de basis van MailBlue: Lijsten en formulieren maken én een automatisering maken. 

The Ultimate Lead magnet guide

Weggever funnel template

Van gratis weggever naar betalende klanten. Geen verstand van techniek? No problemo! Met deze copy-paste funnel template (incl. video met uitleg en tips) werkt jouw weggever als een klantmagneet! Incl. gratis cheat sheet met email tips.

De ultieme weggever checklist

Templates

Op zoek naar een professionele lay-out van jouw e-book/weggever, social media content of andere downloads? Dan zijn mijn templates en mockups de perfecte uitkomst.

Eenvoudig te bewerken met een gratis account in Canva.

Ik leer ondernemers meer uit hun business te halen.

Als (technisch) Virtual Assistant denk ik altijd mee met mijn klanten. Op welk vlak valt winst te behalen? Of dit nou gaat om het automatiseren van processen, het implementeren van nieuwe verdienmodellen of het uitbouwen van het bestaande aanbod; er is altijd iets waarmee jij nóg meer uit jouw business halen kunt. Ben jij benieuwd waar ik mijn klanten zoal mee help? Lees dan mijn blogs over bijvoorbeeld: affiliate marketing, passief inkomen en digitale producten verkopen.

Virtueel assistent Inge
Aanbieding!

In 3 uur jouw weggever maken én online zetten + 1 jaar MailBlue gratis!

Ik leer jou dé succesformule van een weggever zodat potentiële klanten zich massaal aanmelden voor jouw e-maillijst. Daarnaast leer ik jou de basis van MailBlue: Lijsten en formulieren maken én een automatisering maken. + nog vele extra’s!

Een weggever is een mooie manier om de bezoekers van jouw website op je mailinglijst te krijgen. Heb je nog geen mailinglijst? Dat is een gemiste kans! Het geeft je namelijk de mogelijkheid om geïnteresseerde bezoekers aan je te blijven binden! Met een gratis weggever op je website kun je een mailinglijst opbouwen!

De vraag is alleen: hoe maak je een weggever en hoe koppel je deze op jouw wordpress website? Welke tools/systemen heb je nodig? In deze guide staat alles van A tot Z uitgelegd. Nu tijdelijk voor maar €19,95 excl. btw!

Mock-up bundle!

Een mock-up is een ontwerp van (een deel van) een digitaal product, waarmee de look&feel van een product wordt uitgebeeld.

Deze mock-up template bundel is een must-have voor elke online ondernemer. Zorg dat jouw kennisproducten zoals e-book, masterclasses en cursussen mooi staan weergegeven op jouw socials, website en in jouw e-mail! Deze bundel bevat 15+ template mock-ups. Perfect om jouw (digitale) producten sneller te verkopen.  

Deze mockup templates zijn klaar voor gebruik, het enige wat je hoeft te doen is jouw afbeeldingen erin te slepen en neer te zetten en je beschrijvingen toe te voegen.

Meer uit jouw business halen met emailmarketing

Het lijkt wel alsof iedereen om je heen aan het automatiseren is geslagen. Je weet dat het ook voor jouw business in wilt (moet) zetten maar je hebt geen flauw idee waar je moet beginnen.

Je hebt misschien ooit eens een proefperiode MailBlue geprobeerd maar je zag al vrij snel door de bomen het bos niet meer. Hoe koppel je nou jouw weggever aan je WordPress website? Hoe maak je een automatisering/sales funnel? Of een inschrijfformulier? Lijsten, tags, campagnes..begint het je al te duizelen?

Ook jij kunt dit!

In slechts enkele modules leer jij, in je eigen tijd en op je eigen tempo via de online leeromgeving, hoe je jouw MailBlue account inricht, het verschil tussen een automatisering en een campagne, hoe je met lijsten en tags werkt, een weggever maakt, hoe je een automatisering/sales funnel maakt én hoe je een inschrijfformulier maakt en integreert op jouw WordPress website.

Ik beloof jou dat je slechts enkele uurtjes nodig hebt om jouw bedrijf (en/of die van je klanten) next level te tillen. Héél veel waarde dus voor een hele kleine investering. (€49). Geen ellenlange cursus, maar een mini cursus zodat je in een korte tijd grote stappen zet. BONUS: The Ultimate Leadmagnet Guide én unieke kortingen (50%) op relevante programma’s en een lifetime licentie van Kennis.Shop!

Let op; vanwege de grote animo is de pilot-prijs verlengd! Dit betreft een tijdelijke deal. De investering is dus slechts €49 excl. btw.

Doe je mee? Je kunt je via onderstaande link aanmelden. Je ontvangt daarna direct een mail met inloggegevens voor de online academie. Of je nou nu direct gaat starten of pas over een paar maanden.. jij beslist. Jouw toegang = lifetime. It’s now or never..

 

Nu €49! Deze deal is tijdelijk geldig!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Uitleg over hoe je jouw gratis MailBlue account aan kunt vragen en basis instellingen/jouw account inricht.

Module 1: Lijsten, tags en campagnes.

Wat zijn lijsten, tags en campagnes? Hoe maak je en gebruik je ze? Hoe stel je een nieuwsbrief/campagne op? Ik leg je alles uit van a tot z.

Module 2: Een weggever + formulieren maken/integreren

Bonus: The Ultimate Lead Magnet guide waarin ik jou alles uitleg over weggevers en hoe je deze heel gemakkelijk in Canva kunt maken. Vervolgens gaan we een (inschrijf)formulier (opt-in) maken en laat ik je zien hoe je deze kunt integreren op jouw WordPress (of Wix,Squarespace,Phoenix) website.

Module 3: Een automatisering/funnel maken

In deze video’s neem ik je mee in het maken van 2 verschillende automatiseringen. 1 simpele weggever automatisering en 1 uitgebreide automatisering met verschillende paden/opties. Bijvoorbeeld het meten wie er op een link heeft geklikt/wie er een mail heeft geopend ja/nee en daar vervolgens weer verschillende acties aan hangen.

Bonus: Unieke kortingen (50%)

Op een membership en een lifetime licentie van Kennis.shop! Hiermee maak je een betaalpagina die je uiteraard aan MailBlue kunt koppelen! Ook ontvang je natuurlijk een jaar lang gratis MailBlue!

Virtueel assistent Inge