Online VA Shop

E-learning, templates & guides

De ultieme weggever checklist

Templates

Op zoek naar een professionele lay-out van jouw e-book/weggever, social media content of andere downloads? Dan zijn mijn templates en mockups de perfecte uitkomst. Eenvoudig te bewerken met een gratis account in Canva.

The Ultimate Lead magnet guide

Lead magnet Guide

Ik leer jou dé succesformule van een weggever zodat potentiële klanten zich massaal aanmelden voor jouw e-maillijst. Daarnaast leer ik jou de basis van MailBlue: Lijsten en formulieren maken én een automatisering maken. + 1 jaar gratis MailBlue!

Aanbod van Inge Dekker. Virtueel assistent

Mini cursus

Wil jij het liefst vandaag nog starten met emailmarketing? Leren hoe je een automatisering/sales funnel en koppelingen maakt? Dan is deze mini cursus voor jou! Binnen een paar uur heb jij MailBlue onder de knie!

Ik leer ondernemers meer uit hun business te halen.

Als (technisch) Virtual Assistant denk ik altijd mee met mijn klanten. Op welk vlak valt winst te behalen? Of dit nou gaat om het automatiseren van processen, het implementeren van nieuwe verdienmodellen of het uitbouwen van het bestaande aanbod; er is altijd iets waarmee jij nóg meer uit jouw business halen kunt. Ben jij benieuwd waar ik mijn klanten zoal mee help? Lees dan mijn blogs over bijvoorbeeld: affiliate marketing, passief inkomen en digitale producten verkopen.

Virtueel assistent Inge
Aanbieding!

In 3 uur jouw weggever maken én online zetten + 1 jaar MailBlue gratis!

Ik leer jou dé succesformule van een weggever zodat potentiële klanten zich massaal aanmelden voor jouw e-maillijst. Daarnaast leer ik jou de basis van MailBlue: Lijsten en formulieren maken én een automatisering maken. + nog vele extra’s!

Een weggever is een mooie manier om de bezoekers van jouw website op je mailinglijst te krijgen. Heb je nog geen mailinglijst? Dat is een gemiste kans! Het geeft je namelijk de mogelijkheid om geïnteresseerde bezoekers aan je te blijven binden! Met een gratis weggever op je website kun je een mailinglijst opbouwen!

De vraag is alleen: hoe maak je een weggever en hoe koppel je deze op jouw wordpress website? Welke tools/systemen heb je nodig? In deze guide staat alles van A tot Z uitgelegd. Daarbij krijg je van mij nóg een cadeautje, namelijk: 1 jaar lang gratis MailBlue! Een e-mail marketing software waarmee jij gemakkelijk een weggever funnel gaat maken. Hoe dit moet? Dit leg ik je allemaal uit in deze guide! Nu tijdelijk voor maar €19,95 excl. btw!

Mock-up bundle!

Een mock-up is een ontwerp van (een deel van) een digitaal product, waarmee de look&feel van een product wordt uitgebeeld.

Deze mock-up template bundel is een must-have voor elke online ondernemer. Zorg dat jouw kennisproducten zoals e-book, masterclasses en cursussen mooi staan weergegeven op jouw socials, website en in jouw e-mail! Deze bundel bevat 15+ template mock-ups. Perfect om jouw (digitale) producten sneller te verkopen.  

Deze mockup templates zijn klaar voor gebruik, het enige wat je hoeft te doen is jouw afbeeldingen erin te slepen en neer te zetten en je beschrijvingen toe te voegen.

Virtueel assistent Inge

Meer uit jouw business halen met emailmarketing

Het lijkt wel alsof iedereen om je heen aan het automatiseren is geslagen. Je weet dat het ook voor jouw business in wilt (moet) zetten maar je hebt geen flauw idee waar je moet beginnen.

Je hebt misschien ooit eens een proefperiode MailBlue geprobeerd maar je zag al vrij snel door de bomen het bos niet meer. Hoe koppel je nou jouw weggever aan je WordPress website? Hoe maak je een automatisering/sales funnel? Of een inschrijfformulier? Lijsten, tags, campagnes..begint het je al te duizelen?

Ook jij kunt dit!

In slechts enkele modules leer jij, in je eigen tijd en op je eigen tempo via de online leeromgeving, hoe je jouw MailBlue account inricht, het verschil tussen een automatisering en een campagne, hoe je met lijsten en tags werkt, een weggever maakt, hoe je een automatisering/sales funnel maakt én hoe je een inschrijfformulier maakt en integreert op jouw WordPress website.

Ik beloof jou dat je slechts enkele uurtjes nodig hebt om jouw bedrijf (en/of die van je klanten) next level te tillen. Héél veel waarde dus voor een hele kleine investering. (€49). Geen ellenlange cursus, maar een mini cursus zodat je in een korte tijd grote stappen zet. BONUS: 1 jaar lang gratis MailBlue + een gratis weggever checklist.

De cursus start in juni en de wachtlijst is open. Let op; Dit betreft een pilot-cursus en de investering is dus slechts €49 excl. btw. Er is plek voor 10 personen, vol is vol. In mei ga ik inventariseren wie er allemaal definitief mee gaan doen dus schrijf je in op de wachtlijst om een plekje te kunnen bemachtigen.