Online VA Shop

Shop hier jouw guides en templates!

In 3 uur jouw weggever maken én online zetten + 1 jaar MailBlue gratis!

Ik leer jou dé succesformule van een weggever zodat potentiële klanten zich massaal aanmelden voor jouw e-maillijst. Daarnaast leer ik jou de basis van MailBlue: Lijsten en formulieren maken én een automatisering maken. + nog vele extra’s!

Een weggever is een mooie manier om de bezoekers van jouw website op je mailinglijst te krijgen. Heb je nog geen mailinglijst? Dat is een gemiste kans! Het geeft je namelijk de mogelijkheid om geïnteresseerde bezoekers aan je te blijven binden! Met een gratis weggever op je website kun je een mailinglijst opbouwen!

De vraag is alleen: hoe maak je een weggever en hoe koppel je deze op jouw wordpress website? Welke tools/systemen heb je nodig? In deze guide staat alles van A tot Z uitgelegd. Daarbij krijg je van mij nóg een cadeautje, namelijk: 1 jaar lang gratis MailBlue! Een e-mail marketing software waarmee jij gemakkelijk een weggever funnel gaat maken. Hoe dit moet? Dit leg ik je allemaal uit in deze guide! Nu tijdelijk voor maar €44,95!

Ga jij aan de slag met jouw weggever?

Als (technisch) Virtual Assistant heb ik al meerdere succesvolle weggevers mogen maken. Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is om je aanbod op een strategische manier onder de aandacht te brengen zodat je een e-maillijst gaat opbouwen wat uiteindelijk resulteert in meer sales/klanten..

Virtueel assistent Inge