SCALE

Hét 3 maanden traject voor ondernemers met een missie.

Duurzame groei, meer omzet en vrije tijd dankzij geautomatiseerde processen.

 

Samen aan de slag met het uitbouwen van jouw business. Automatiseren, passieve verdienmodellen, processen optimaliseren, opschalen!

Ben jij die gevestigde ondernemer met héél veel mooie plannen voor jouw bedrijf maar ontbreekt het aan tijd, inzicht in de mogelijkheden tot groei, het automatiseren van processen en aan technische kennis?

Je herkent het misschien wel: je bent heel veel aan het werk in je bedrijf. Druk met randzaken en veel brandjes aan het blussen. De plannen voor je bedrijf blijven op de plank liggen vanwege tijd te kort en het ontbreken van een heldere strategie. Met als resultaat: weinige vrije tijd, stress en geen duurzame strategie om door te groeien. Er blijft onderaan de streep financieel en qua energie, weinig over.

Maar daarvoor ben jij geen ondernemer geworden, toch? Je wilt een bedrijf dat voor JOU werkt. Dat door blijft draaien wanneer jij lekker op vakantie bent. Meer structuur, geautomatiseerde processen en meer verdienmodellen voor een passief inkomen. I got you!

Let’s Scale your business

Elke ondernemer wil graag opschalen, maar slechts weinig weten hoe dit moet of zijn niet bereid om hiervoor concessies te doen of te investeren. Een bedrijf kan zo hard groeien als jij wilt, mits je om hulp durft te vragen en uit je comfortzone durft te gaan. Want we weten allemaal, als je blijft doen wat je altijd deed dan….

SCALE is een persoonlijk 1:1 traject van 3 maanden waarin we jouw business onder de loep gaan nemen en gaan upgraden. We gaan het transformeren tot een bedrijf wat voor JOU werkt in plaats van andersom.

Scale-Online VA- Inge Dekker
Scale-Inge Dekker

Wat gaan we doen?

In een tijdsbestek van 3 maanden gaan wij aan de slag met het optimaliseren en automatiseren van jouw bedrijf. Zodat jij vanuit een heldere strategie verder kunt bouwen aan duurzame groei van jouw onderneming. Dit traject gaat jou helpen om:

N

Processen inzichtelijk maken en optimaliseren

We gaan samen de huidige systemen en processen na en kijken waar optimalisatie mogelijkheden zijn. Ook brengen we jouw doelen helder in kaart en maken we een actieplan/roadmap.

N

Automatiseren

Dankzij mijn kennis en ervaring heb ik veel verstand van verschillende soorten systemen en tools. Daarmee ga ik je helpen met het automatiseren van jouw bedrijf. Hallo vrije tijd! Ook help ik je met een projectmanagement systeem met overzichtelijke workflows.

N

Opschalen en verdienmodellen uitbreiden

Uiteraard nemen we je huidige aanbod onder de loep en kijken we waar winst te behalen valt. Ook gaan we passieve verdienmodellen uitwerken. Let’s scale your business!

Roadmap

Tijdens de kickoff (online of op locatie) gaan we eerst álle processen binnen jouw business inzichtelijk maken. Waar verlies je momenteel tijd en energie op? Met welke systemen werk je? Wat is je doel?

Optimalisatie

Vervolgens maak ik een roadmap en stel ik de tools en systemen voor die jouw werk aanzienlijk gaan verlichten. Ook brengen we jouw doelstellingen in kaart en maken we een concreet actieplan, die jij (met mij en/of jouw team) ten uitvoering gaat brengen. 

Automatisatie

Dankzij mijn technische kennis help ik jou met het implementeren van tools en systemen zodat processen worden geautomatiseerd. Ook gaan we aan de slag met het opzetten van (passieve) inkomstenstromen.

Meet your business partner

Virtueel assistent Online VA

Creatief visionair, doorpakker en gek op alles wat met online techniek te maken heeft.

Samen brainstormen over jouw grootste businessdromen, dit omzetten tot concrete acties én implementeren. Yes, dit doe ik het liefst! Veel ondernemers hebben er geen benul van hoe een team en de juiste systemen jouw bedrijf véél harder kunnen laten groeien. Wat kun je verwachten als wij samen gaan werken?

^

Een pro-actieve business strateeg die je helpt met het neerzetten van een schaalbaar bedrijf

^

Iemand met veel verstand van verschillende systemen en tools

^

Een team kan aansturen

^

Jou kan ondersteunen op strategisch en operationeel niveau

^

Iemand die begrijpt hoe belangrijk het is om de juiste balans te hebben tussen werk/gezin

^

Iemand die all-in gaat en voor jou klaar staat. Ondernemen is niet altijd alleen maar feest. Ik ben er ook voor jou wanneer het iets minder gaat en ik zet jou weer 'back on track'.

Stop dreaming, start doing!

Ik fungeer als jouw sparringpartner, projectmanager en implementatie-expert, zodat jouw grootste dromen worden omgezet naar werkelijkheid. No more daydreaming, let’s take action!

Als de rechterhand in jouw bedrijf bied ik de nodige strucuur, systemen en tools voor een vlotte lancering van jouw droomproject(en).

Voel jij aan alles dat er nog veel meer in je business en in jou zit? Ben jij klaar voor GROEI?

Scale-Online VA

Mooie woorden

"Wat ben ik ontzettend blij met de hulp van Inge in mijn bedrijf! Ze werkt snel, accuraat en weet zó veel van funnels, automatiseringen, mails, systemen, websites.. kan nog wel even doorgaan! Ze is enorm goed bereikbaar, schakelt snel en levert kwalitatief goed werk. Kan het iedereen aanraden met haar te werken!"

Jaleesa – Businesscoach
www.jaleesarothof.nl

"Sinds we taken uit handen hebben gegeven aan Inge hebben we de omzet zien toenemen met 30%! Inge is een vriendelijke, betrouwbare partner en weet zich op de perfecte manier in te passen in ons bedrijfsproces. Door haar expertise in de online markt geeft ze ook veel bruikbare tips om processen te verbeteren. Heel blij dat we haar in ons online team hebben."

Silvan Stoet
De Voice Over Coach

"Ik ben superblij met Inge. Ze is betrokken, zeer toegankelijk en heeft echt een toegevoegde waarde voor mijn bedrijf. Met Inge aan je zijde kun je dingen vol vertrouwen overdragen, loslaten en je bedrijf samen met haar op een hoger niveau tillen."

Ansjel ter Brakel – Businesscoach

Gaan we samen aan de slag?

Dit traject is alleen voor ondernemers die bereid zijn om in zichzelf en hun bedrijf te investeren, omdat ze weten dat dit nodig is om die groei te kunnen maken waar zo naar verlangen en om hun mooiste business dromen waar te kunnen maken.

Vooraf vul je een intake-formulier in zodat ik een goed beeld krijg van jou en jouw bedrijf. Daarna plannen we een kennismakings call om te kijken of er een match is. Als we allebei een klik voelen en jij een dikke vette YES! voelt, zullen we de  kick-off en de sessies inplannen.

SCALE

3 maanden traject

€3.499 excl.

N

3 maanden samen aan de slag met het optimaliseren, automatiseren en opschalen van jouw bedrijf

N

Kick-off van 2-5/3 uur (online of op locatie)

Inzichtelijk maken van álle processen, doelstellingen en strategie bepalen. Een roadmap + actieplan opstellen. (incl. voorstellen tools en systemen)

N

Implementatie systemen/tools

Door mij en/of door je team. Tevens bewaak ik alle processen.

N

Je huidige aanbod aanscherpen / uitbreiden met passieve verdienmodellen

N

3 maanden lang 2x per maand een 1:1 online focus call via Zoom

N

Incl. toegang tot mijn minitraining emailmarketing

+ gratis weggever-funnel template & Lead Magnet Guide. 

N

Dagelijks support via Whatsapp

*nog 1 plekje beschikbaar

SCALE

Live VIP dag

€1.750 excl.

N

1 dagdeel volledig in het teken van het optimaliseren van jouw bedrijf.

Samen sparren en het uitwerken van een roadmap. Op locatie incl. lunch.

N

Incl. actieplan en voorstel tools & systemen

N

Uitleg en implementatie tools/systemen

N

Incl. toegang tot mijn minitraining emailmarketing

+ gratis weggever-funnel template & Lead Magnet Guide.

N

Inzicht in schaalbaarheid en online verdienmodellen

N

Na deze dag heb jij een heldere strategie en minimaal 3 geïmplementeerde systemen/tools waarmee je grote stappen gaat zetten.

Hoe Jaleesa Rothof dankzij automatiseringen en procesoptimalisatie van 1k naar +50k maanden ging.

Jaleesa is wat mij betreft hét voorbeeld als het gaat over een succesvolle business opbouwen (in slechts een jaar tijd!) dankzij daadkracht. Zo durfde ze het aan om vrij snel te investeren in een team en de juiste tools en systemen om haar bedrijf te automatiseren.

Momenteel  werkt  ze parttime maar draait steady +50k omzet per maand. Lees hier welke systemen/tools en acties hebben bijgedragen aan haar succes. 

FAQ

Met welke systemen en tools werk je zoal?

Ik heb ervaring met veel verschillende tools en systemen, eigenlijk teveel om op te noemen. Mijn favoriete systemen en tools zijn: Mailblue, Trello, Google (docs/drive/sheets/forms),Typeform, Calendly, Kennisshop, Plug&Pay, Asana, Slack, Zapier, Zoom, Webinargeek, Docusign. Verder heb ik veel ervaring met WordPress/Divi/Elementor. Werk je momenteel nog niet met een betaalsysteem? Dan mag ik je 50% korting geven op een Kennis.shop licentie!

Welke systemen en templates zitten inbegrepen bij het traject?

Als je kiest voor het 3 maanden traject dan ontvang je van mij: (afhankelijk of je dit echt nodig hebt natuurlijk)

– Toegang tot mijn online cursus emailmarketing
– Weggever-funnel template voor jouw freebies. (te gebruiken in Maiblue)
– Trello CEO dashboard
– Asana Template, waarin je jouw aanbod en bedrijfsdoelstellingen overzichtelijk krijgt
– Lead Magnet Guide
– 50% korting op een Kennisshop betaalpagina waarmee jij eenvoudig jouw digitale diensten/producten kunt verkopen

Verder hebben de meeste tools waarmee we gaan werken (zoals bijvoorbeeld Trello/Asana/Typform/Docusign/Calendly) een gratis versie waar je je, zeker op het begin, prima mee kunt redden.

Ga jij echt álles implementeren wat ik nodig heb?

Elk traject is maatwerk. Het ligt er dus maar net aan wát jij nodig hebt. Ik kan jou helpen met plugins en het maken van koppelingen/integraties/betaalpagina’s, maar het maken van bijvoorbeeld een weggever zul je zelf, of jouw VA, moeten doen. Ik ben  jouw sparringpartner en ik help jou met een heldere strategie zodat jouw ideeën worden omgezet tot een concreet actieplan. 

Ik wil met een team/VA gaan werken, kun jij mij hierbij helpen?

Jazeker! Ik help jou met het bouwen van een team, mocht je dit nog niet hebben. Daarnaast zorg ik indien nodig voor overzichtelijke workflows en een onboarding-template waar je altijd op terug kunt vallen. Ik heb ervaring met het managen van een team en kan jou adviseren over welke experts van toegevoegde waarde zijn. Daarnaast heb ik een groot netwerk van VA’s en koppel ik je graag aan de juiste persoon.

Kan ik in termijnen betalen?

Yes, je kunt in 2 of 3 termijnen betalen.

Ik twijfel nog, kunnen we even sparren?

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen, of twijfel je of dit traject iets voor jou is? No worries; laten we even bellen! Ik kan een korte quickscan van jouw bedrijf maken en ik weet vrij snel of ik de juiste persoon ben die jou kan helpen. Daarnaast is een klik natuurlijk ook heel belangrijk. Mail gerust even naar info@online-va.nl en ik neem contact met je op.

Waarom kan ik mij niet gelijk aanmelden?

Naast dat ik graag eerst jou en jouw bedrijf wil leren kennen, vind ik een persoonlijke klik ook heel belangrijk. Daarom plan ik graag eerst een kennismaking in zodat we allebei zeker weten dat ik de juiste persoon ben die jou verder gaat helpen.