Hey!
Ik ben Inge.

Ik ben 35 jaar en woon op de mooie Veluwe samen met mijn man en 2 dochters. Ik heb jarenlang met veel plezier in loondienst gewerkt als Office Manager maar ergens schuurde het. Ik had vaak het ‘is dit het nou?’-gevoel. Ik wist dat ik meer in mijn mars had dus de keuze om mij in te schrijven bij de KvK was snel gemaakt.

Ondernemers helpen groeien

Sinds 2020 help ik ondernemers met het (uit)bouwen van hun business en dat bleek een gouden zet. Ik weet namelijk als geen ander hoe je je bedrijf op korte termijn succesvol kunt maken.  Inmiddels werk ik langdurig samen met verschillende ondernemers, en dat vind ik toch leuk!

In 2021 besloot ik mij in te schrijven voor de Technische VA opleiding waarin ik alles leerde op het gebied van online techniek. (lees meer hierover in mijn blog). Dankzij deze opleiding kan ik mijn klanten nóg beter helpen met het slimmer inrichten van hun business door middel van automatiseringen en projectmanagement. Denk bijvoorbeeld aan e-mailmarketing, sales funnels, workflows en afspraaksystemen. 

Dus naast de hulpvragen vanuit mijn klanten kijk ik graag verder. Hoe kun jij efficiënter werken? Waar valt winst te behalen? Welke verdienmodellen zou jij bijvoorbeeld kunnen implementeren?

Ook vind ik een gezamenlijke klik en humor erg belangrijk. Wat denk jij? Zijn wij een match?

Ik maak graag kennis met jou en jouw onderneming! Klik hieronder op de link om een eerste kennismaking gesprek te plannen. Ik kijk er naar uit!

Klik hier voor mijn aanbod

Virtueel assistent Online VA
Online VA Virtueel assistent

Mooie woorden

Wat ben ik ontzettend blij met de hulp van Inge in mijn bedrijf! Ze werkt snel, accuraat en weet zó veel van funnels, automatiseringen, mails, systemen, websites.. kan nog wel even doorgaan! Ze is enorm goed bereikbaar, schakelt snel en levert kwalitatief goed werk. Kan het iedereen aanraden met haar te werken!

Jaleesa Reintjes-Rothof – Businesscoach
www.jaleesareintjesrothof.nl

Sinds we taken uit handen hebben gegeven aan Inge hebben we de omzet zien toenemen met 30%! Inge is een vriendelijke, betrouwbare partner en weet zich op de perfecte manier in te passen in ons bedrijfsproces. Door haar expertise in de online markt geeft ze ook veel bruikbare tips om processen te verbeteren. Heel blij dat we haar in ons online team hebben.

Silvan Stoet
De Voice-Over coach

" Ik ben super blij met Inge. Ze is betrokken, zeer toegankelijk en heeft echt een toegevoegde waarde voor mijn bedrijven Ansjel.nl en HorseABC. Met Inge aan je zijde kun je dingen vol vertrouwen overdragen, loslaten en je bedrijf samen met haar naar een hoger niveau tillen. ''

Ansjel van Bellen – Businesscoach
www.Ansjel.nl

" Inge is mijn helpende hand & sparringpartner. Ze neemt initiatief, denkt mee, en heeft persoonlijk contact hoog in het vaandel staan, en dat is te merken! Binnen mijn sportschool heeft zij administratieve klussen opgepakt en tijdens projecten leiding gegeven aan het personeel. Ik zou haar zeker bij iedereen aanbevelen! ''

Robin Couprie, eigenaar FeelSoGood

Ik werk o.a. samen met:

Contact

Let’s get social

Volg je mij al op social media? Blijf op de hoogte van mijn avonturen als Business Strateeg en de mooie samenwerkingen met andere ondernemers!