VA COACH

1:1 Coaching | Werken op jouw voorwaarden met een constante klantenstroom
Meer informatie over het VA coaching trajectGratis guide: 'Succesvol starten als VA' aanvragen

Business coaching voor VA’s

4 maanden na mijn inschrijving als Virtual assistant bij de KVK had ik een klantenstop. Hoe dan? Ik wist niet wat mij overkwam!

Ik werk flexibel in verschillende disciplines voor meerdere opdrachtgevers die écht bij mij passen en wat is dat leuk! Ik geniet van mijn werk en de zelfstandigheid en flexibiliteit die daarbij horen. 

Via social media word ik elke week wel benaderd door een startende virtual assistant met vragen. Hoe ik aan klanten kom, welke tools ik gebruik. Hoe ik te werk ga etc. En ja, ik beantwoord deze vragen met liefde. Want; jezelf verkopen hoéft niet vervelend of moeilijk te zijn. Ook jij beschikt over unieke kwaliteiten waarmee jij je kunt onderscheiden van de rest. Ik kan jou begeleiden zodat ook jij niet meer hoeft te reageren op oproepjes, klanten komen vanaf nu naar jou!

Ben jij op zoek naar een duidelijke strategie om jouw business naar een hoger level te tillen?

Om jezelf te onderscheiden en te kunnen excelleren, moet je je hoofd boven het maaiveld durven uitsteken. Maar wel op de manier die bij jou past! Wees iedere dag jouw authentieke zelf en werk met de klanten die bij jou passen.

         Is this you?

Je bent een startende VA

Maar hebt nog geen concreet plan. Hoe begin je? Wat heb je zoal nodig?

Je bent een ervaren VA

En wilt je onderneming verder opschalen. Weg met dat uurtje-factuurtje, méér balans tussen werk & privé, meer vrijheid, de juiste business- en verdien -modellen hanteren. Je voelt aan alles dat er nog veel meer in je business en in jou zit, maar vind het lastig om hierin verder te groeien. Kortom je wilt een VA business leiden die voor jou werkt en op jouw voorwaarden!

Je wil graag zichtbaarder worden maar hebt daar moeite mee

Je hoéft niet dagelijks video’s van jezelf te posten en posts te plaatsen. Ik kan je leren wat je wél moet doen

Hebt geen idee hoe je aan klanten komt

Je bang dat je niet genoeg klanten krijgt, je weet ook niet zo goed wie je klanten zijn, hoe ga je ze bereiken? Ik heb in hetzelfde schuitje gezeten, let’s talk!

Je weet nog niet zo goed wat je precies kunt aanbieden

En je twijfelt of je het allemaal wel kunt

Je wilt graag werken aan je mindset

Van een fixed mindset naar een growth mindset

Je wilt graag gebruik maken van mijn netwerk

Ik verwelkom je graag in mijn VA database waar ik drukke ondernemers koppel aan een ‘one of a kind VA’ zoals jij!

Inge Dekker. Coach voor virtual assistants

Ik help je graag!

Dankzij mijn jarenlange werkervaring is de kans groot dat ik jou kan helpen! Ik haal ontzettend veel voldoening  uit het begeleiden van VA’s. It’s time to shine! Ik herken mijzelf in jouw twijfels, onzekerheid, gedachtepatroon en in jouw ‘struggles’. Been there done that.

Ik neem je mee in mijn afgelopen jaren als VA en deel de do’s&dont’s, tools, tips & tricks waarmee jij het verschil gaat maken! Ik weet als geen ander wat er voor nodig is om van een startende VA business een succesvolle VA business te maken.

Ik kan werken waar ik wil en ik geniet van de mooiste plekken zonder mij druk te hoeven maken om klanten. Dit gun ik jou ook!

Herken jij jezelf hierin?;

– Je bent een doorzetter maar je krijgt niet de resultaten waar je zo naar verlangt
– Je hebt zelf al vanalles geprobeerd om je bedrijf te laten groeien maar het zet nog geen zoden aan de dijk
– Jij wilt nu echt doorpakken! Je hebt behoefte aan persoonlijke begeleiding op maat, zodat je verder komt en echt stappen kunt gaan zetten.
– Jij wilt de juiste business- en verdien -modellen hanteren. Je voelt aan alles dat er nog veel meer in zit, maar vind het lastig om hierin verder te ontwikkelen
Herkenbaar? Dan is mijn VA coaching iets voor jou!

Manon = a happy client

Een droomleven als VA

Toen Manon en ik voor het eerst met elkaar spraken had ik al meteen door dat ze een doorpakker is. Ze had een visie voor ogen maar ze miste de strategie. Ze had behoefte aan een stok achter de deur en aan iemand die haar persoonlijk ging begeleiden zodat ze op korte termijn grote stappen kon zetten,

Manon had namelijk een droom. En dat was niet alleen een succesvolle VA business, maar ook een wereldreis! Haar tickets had ze al geboekt maar het was natuurlijk wel belangrijk dat ze wist hoe ze aan klanten kwam. Ook had ze nog geen ervaring met e-mail marketing en bepaalde andere systemen/tools.

We zijn direct aan de slag gegaan met haar positionering en (content) strategie en daarna heb ik haar de systemen en tools uitgelegd waarmee ze niet alleen haar klanten kan helpen, maar ook haar eigen bedrijf slimmer inricht. Ook zorgden we voor een extra verdienmodel zodat ze niet financieel afhankelijk is van haar klanten.

Momenteel leeft ze haar droom. Ze reist de wereld rond als VA en werkt op haar eigen voorwaarden met de leukste klanten.

Bekijk haar review die ze speciaal voor mij op heeft genomen vanuit Laos. Je kunt haar prachtige (VA)-reis ook volgen via Instagram.

Virtual Assistant coaching

Voor wie is coaching geschikt?

Deze coaching is geschikt voor VA’s die net gestart zijn en hulp nodig hebben bij de opstart van hun business én voor ervaren VA’s die vastlopen en inspiratie kunnen gebruiken.

Je beschikt over de drive én ambitie om van jouw business een succes te maken!

Je voelt dat het allemaal al in je hebt en bent er van overtuigd dat deze coachingsessies gaan bijdragen aan de groei van jouw onderneming en om jouw mooiste leven te kunnen leiden. Je bent laaiend enthousiast en hebt volop energie om in de actie modus te komen!

Onderwerpen die aan bod kunnen komen:

Wat moet er allemaal geregeld worden als je start? (Denk bijvoorbeeld aan juridische zaken)

social media kanalen inzetten,
voor je eigen marketing als VA (en voor klanten)

Hoe kom je aan klanten?

Wat ga je aanbieden?

Een niche kiezen

Hoe bouw je een sterke fundering?

Welk uurtarief vraag je?

The do’s and dont’s

Samenwerken met een bureau

Jezelf onderscheiden van de rest

(Money)Mindset

Passief inkomen generen

review VA coach Online VA

Aanbod

Start before you’re ready

Werken als virtueel assistent

 Wat kan je verwachten

Tijdens onze coaching gaan we samen 5 á 6 weken lang aan de slag met jouw business. We werken aan jouw obstakels en we zorgen voor een concreet en realistisch plan.

We gaan o.a. aan de slag met jouw aanbod, niche, strategie, sales, maar ook met jouw mindset.

We hebben wekelijks een call waarin je samen met mij kunt sparren. Alles waar jij gedurende deze periode aan gaat werken kun je bij mij aanleveren zodat ik er mijn feedback op kan geven. Bij mij staat kennisoverdracht centraal. Zodat je echt begrijpt waaróm je bepaalde stappen zet om van A naar B te komen. Je krijgt concrete handvatten waarmee jij straks verder komt!

Jouw investering:

€ 777 excl. btw

 

* betalen in termijnen is mogelijk

"De mijlpaal van onze coaching was het binnenhalen van mijn allereerste opdrachtgever, dankzij Inge. Wat je ook van haar wilt leren, ze leert het je en ze brengt je naar jouw doelen. Door haar coaching heb ik veel over mijzelf geleerd en ben ik tot vele nieuwe inzichten gekomen. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik nu een succesvolle business heb met de juiste mindset. En zelfs nu het coaching traject is afgelopen, hebben we nog dagelijks contact en kan ik haar altijd vragen om advies. Zij wil nog steeds niets liever dan mijn business zien groeien. Kortom, Inge is echt een topper! Ik kan wel zeggen dat ik er niet alleen een VA collega bij heb maar ook een waardevolle vriendschap. Bedankt Inge! 💛 "

Iris Verschoor
www.yourbva.nl

" Ze heeft enorm veel humor, ik kan altijd met haar lachen. En als het tegenzit, is ze een rots in de branding. Ze weet altijd de juiste dingen te zeggen en ze wil niets liever dan jouw business zien groeien. Dankzij onze sparringsessies heeft Inge de juiste VA in mij naar boven weten te halen en ze heeft mij geleerd om vertrouwen te hebben in mijzelf. Ik heb concrete handvaten gekregen over hoe ik mijzelf zichtbaar maak als VA tussen al die andere VA’s en waar ik allemaal op moet letten".

Iris Verschoor
www.yourbva.nl

Virtual assistant

Tijdens de coaching krijg jij:

5 weken 1 - 1 coaching (uitbreiding mogelijk)

1 jaar gratis MailBlue! Als officiële partner van MailBlue mag ik jou dit cadeautje geven.

Al mijn tips&tricks&tools

Een concreet, persoonlijk en op maat gemaakt stappenplan om jouw business te laten groeien

Wekelijkse coaching calls om samen te sparren en support via Whatsapp

Scherpe visie en doelstellingen

Mijn volledige commitment om van jouw VA Business een succes te maken

Een e-book vol praktische en toepasbare tips en tools waarmee je verder kunt

Ruim €100 korting op de VA Library!

Een grote kennisbank (meer dan 100 videolessen) voor startende en ervaren VA’s.

Wil jij een succesvolle start maken van jouw VA business?

Vraag dan mijn guide ‘Succesvol starten als VA’ aan. In deze guide geef ik je alvast 5 concrete tips om succesvol te starten, je business uit te bouwen én vertel ik jou hoe ik mijn bedrijf binnen 3 maanden succesvol opbouwde.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens, lees de privacy & cookieverklaring

Succesvol starten als VA

"De mijlpaal van onze coaching was het binnenhalen van mijn allereerste opdrachtgever, dankzij Inge. Wat je ook van haar wilt leren, ze leert het je en ze brengt je naar jouw doelen. Door haar coaching heb ik veel over mijzelf geleerd en ben ik tot vele nieuwe inzichten gekomen. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik nu een succesvolle business heb met de juiste mindset. En zelfs nu het coaching traject is afgelopen, hebben we nog dagelijks contact en kan ik haar altijd vragen om advies. Zij wil nog steeds niets liever dan mijn business zien groeien. Kortom, Inge is echt een topper! Ik kan wel zeggen dat ik er niet alleen een VA collega bij heb maar ook een waardevolle vriendschap. Bedankt Inge! 💛 " "

Iris Verschoor
www.yourbva.nl

" Ze heeft enorm veel humor, ik kan altijd met haar lachen. En als het tegenzit, is ze een rots in de branding. Ze weet altijd de juiste dingen te zeggen en ze wil niets liever dan jouw business zien groeien. Dankzij onze sparringsessies heeft Inge de juiste VA in mij naar boven weten te halen en ze heeft mij geleerd om vertrouwen te hebben in mijzelf. Ik heb concrete handvaten gekregen over hoe ik mijzelf zichtbaar maak als VA tussen al die andere VA’s en waar ik allemaal op moet letten. "

Iris Verschoor
www.yourbva.nl

Level up, buttercup!

Hoe gaan we te werk?

Wil jij graag aan de slag met jouw VA business en kun jij mijn hulp gebruiken?

Gefeliciteerd! Wat een super mooie stap! Dit betekent dat jij klaar bent voor de groei van jouw onderneming! Hoe gaat het nu in zijn werk?

We plannen een kennismaking

Ik stuur jou een uitnodiging voor een Zoommeeting en tijdens dit gesprek vertel ik graag iets over mijzelf en ik ben natuurlijk ook erg benieuwd naar jou en jouw onderneming. Ik leer graag het gezicht achter een onderneming kennen want ik vind het heel erg belangrijk dat we een gezamenlijke klik hebben. We bespreken waar je momenteel staat en waar je naartoe wilt. Wat zijn jouw obstakels? Voelde het gesprek goed voor jou? Dan plannen we de volgende afspraak in óf je neemt even wat bedenktijd. It’s all good!

Strategiesessie |

Yes! We plannen onze eerste strategiesessie. Tijdens dit gesprek bespreken we o.a. het volgende;
– Waar zitten jouw struikelblokken
– Wat heb je tot nu toe gedaan
– We bespreken jouw ervaring en kennis
– Waar wil je naartoe?

We sparren samen voor nieuwe inzichten om tot een plan van aanpak te komen.

Coachcall ||

Tijdens dit gesprek geef ik jou een kijkje achter de schermen in mijn onderneming en deel mijn ervaringen, tips & tricks. Ook bespreek ik belangrijke tools die veel verschil kunnen maken. Daarnaast stuur ik aanvragen/opdrachtgevers naar jou door zodat je sneller aan klanten komt.

We gaan verder met ons actieplan. Vergeet niet álles te vragen! Niks is te gek!

 

Coachcall |||

We evalueren afgelopen weken. Welke stappen heb je gezet n.a.v. onze laatste gesprekken? Waar liep je tegenaan? Hoe gaan we ervoor zorgen dat het beter gaat?

 

Final call

Tijdens deze final call bespreken we waar je nu staat. We pakken je oude struikelblokken er bij en vergelijken dit met de huidige situatie. Welke veranderingen heb je meegemaakt? Welke tips&tricks heb je toegepast? We bespreken de dingen waar je nog graag antwoord of feedback op wilt. 

Je hebt nu van mij de handvatten gekregen om je business verder uit te bouwen. En mocht je mijn hulp liever nog langer aan willen houden, dan is dat uiteraard mogelijk. I’m your cheerleader! Ik wil niks anders dan jou zien groeien!

Virtual Professional Inge

Schrijf je gratis in voor mijn VA poule!

Ik krijg wekelijks aanvragen van opdrachtgevers in mijn mailbox. Echter zit mijn agenda al geruime tijd vol. Ben jij op zoek naar klanten? Schrijf je dan gratis in voor de VA poule!

Inschrijven VA poule
Succesvol starten als VA

Nog vragen? Neem gerust contact op!

Contact

Let’s get social

Volg je mij al op social media? Blijf op de hoogte van mijn avonturen als Virtual Assistant en de mooie samenwerkingen met andere ondernemers!