VA COACH

1:1 Coaching | Binnen 2 maanden een succesvolle VA business!
Meer informatie over het VA coaching trajectGratis guide: 'Succesvol starten als VA' aanvragen

Business coaching voor VA’s

4 maanden na mijn inschrijving als Virtual Assistant bij de KVK had ik een klantenstop. En sindsdien heb ik nooit meer zonder klanten gezeten!

Ik werk flexibel in verschillende disciplines voor meerdere opdrachtgevers die écht bij mij passen en wat is dat leuk! Ik geniet van mijn werk en de zelfstandigheid en flexibiliteit die daarbij horen. 

Via social media word ik elke week wel benadert door een startende virtual assistant met vragen. Hoe ik aan klanten kom, welke tools ik gebruik. Hoe ik te werk ga etc. En ja, ik beantwoord deze vragen met liefde. Want; jezelf verkopen hoéft niet vervelend of moeilijk te zijn. Ook jij beschikt over unieke kwaliteiten waarmee jij je kunt onderscheiden van de rest. Ik kan jou begeleiden zodat ook jij niet meer hoeft te reageren op oproepjes, klanten komen vanaf nu naar jou!

Ben jij op zoek naar een duidelijke strategie om jouw business naar een hoger level te tillen?

Om jezelf te onderscheiden en te kunnen excelleren, moet je je hoofd boven het maaiveld durven uitsteken. Maar wel op de manier die bij jou past! Wees iedere dag jouw authentieke zelf en werk met de klanten die bij jou passen.

Dit is geen DIY programma waarbij je alleen maar video’s gaat kijken. Dit is een GROEISPRINT naar een succesvolle VA business dankzij persoonlijke 1:1 begeleiding. 

         Is this you?

Je bent een startende VA

Maar hebt nog geen concreet plan en je mist de strategie. Hoe begin je? Wat heb je zoal nodig?

Je bent een ervaren VA

En wilt je onderneming verder opschalen. Weg met dat uurtje-factuurtje, méér balans tussen werk & privé, meer vrijheid, de juiste business- en verdien -modellen hanteren. Je voelt aan alles dat er nog veel meer in je business en in jou zit, maar vind het lastig om hierin verder te groeien. Kortom je wilt een VA business leiden die voor jou werkt en op jouw voorwaarden!

Je wil graag zichtbaarder worden maar hebt daar moeite mee

Je hoéft niet dagelijks video’s van jezelf te posten en posts te plaatsen. Ik leer je wat je wél moet doen om je droomklanten aan te trekken!

Hebt geen idee hoe je aan klanten komt

Je bang dat je niet genoeg klanten krijgt, je weet ook niet zo goed wie je klanten zijn, hoe ga je ze bereiken? Ik heb in hetzelfde schuitje gezeten, let’s talk!

Hebt geen verstand van tools en sytemen

Je wilt graag leren werken met de meest gebruikte tools en systemen zodat je je klanten nóg beter kunt helpen, maar ook je eigen business kunt upgraden. Ik leg het je allemaal uit!

Je weet nog niet zo goed wat je precies kunt aanbieden

En je twijfelt of je het allemaal wel kunt

Een passief en schaalbaar aanbod creëren

Een aanbod wat 100% bij jou past én verschillende passieve inkomstenstromen

Je wilt graag gebruik maken van mijn netwerk

Ik verwelkom je graag in mijn VA database waar ik drukke ondernemers koppel aan een ‘one of a kind VA’ zoals jij!

Inge Dekker. Coach voor virtual assistants

Ik heb nog nooit zonder klanten gezeten..

Dankzij mijn jarenlange ervaring als VA is de kans groot dat ik jou kan helpen! Ik haal ontzettend veel voldoening  uit het begeleiden van VA’s. It’s time to shine! Ik herken mijzelf in jouw twijfels, onzekerheid, gedachtepatroon en in jouw ‘struggles’. Been there done that.

Ik neem je mee in mijn afgelopen jaren als VA en deel de do’s&dont’s, tools, tips & tricks waarmee jij het verschil gaat maken! Ik weet als geen ander wat er voor nodig is om van een startende VA business een succesvolle VA business te maken.

Ik kan werken waar ik wil en ik geniet van de mooiste plekken zonder mij druk te hoeven maken om klanten. Dit gun ik jou ook!

Herken jij jezelf hierin?;

– Je bent een doorzetter maar je krijgt niet de resultaten waar je zo naar verlangt
– Je hebt zelf al van alles geprobeerd om je bedrijf te laten groeien maar het zet nog geen zoden aan de dijk. De juiste focus en strategie ontbreekt
– Jij wilt nu echt doorpakken! Je hebt behoefte aan persoonlijke begeleiding op maat, zodat je verder komt en echt stappen kunt gaan zetten.
– Jij wilt de juiste business- en verdien -modellen hanteren. Je voelt aan alles dat er nog veel meer in zit, maar vind het lastig om hierin verder te ontwikkelen
Herkenbaar? Dan is mijn VA coaching iets voor jou!
VA Coach
VA Coach - Online VA
VA Coach - Online VA
VA coach - Online VA

Wat anderen zeggen..

VA Coach Online VA
VA Coach Online VA
VA Coach Online VA
VA Coach - Online VA

Een droomleven als VA

Toen Manon en ik voor het eerst met elkaar spraken had ik al meteen door dat ze een doorpakker is. Ze had een visie voor ogen maar ze miste de strategie. Ze had behoefte aan een stok achter de deur en aan iemand die haar persoonlijk ging begeleiden zodat ze op korte termijn grote stappen kon zetten,

Manon had namelijk een droom. En dat was niet alleen een succesvolle VA business, maar ook een wereldreis! Haar tickets had ze al geboekt maar het was natuurlijk wel belangrijk dat ze wist hoe ze aan klanten kwam. Ook had ze nog geen ervaring met e-mail marketing en bepaalde andere systemen/tools.

We zijn direct aan de slag gegaan met haar positionering en (content) strategie en daarna heb ik haar de systemen en tools uitgelegd waarmee ze niet alleen haar klanten kan helpen, maar ook haar eigen bedrijf slimmer inricht. Ook zorgden we voor een extra verdienmodel zodat ze niet financieel afhankelijk is van haar klanten.

Momenteel leeft ze haar droom. Ze reist de wereld rond als VA en werkt op haar eigen voorwaarden met de leukste klanten.

Bekijk haar review die ze speciaal voor mij op heeft genomen vanuit Laos. Je kunt haar prachtige (VA)-reis ook volgen via Instagram.

Virtual Assistant coaching

Voor wie is coaching geschikt?

Deze coaching is geschikt voor VA’s die net gestart zijn en hulp nodig hebben bij de opstart van hun business én voor ervaren VA’s die vastlopen en inspiratie kunnen gebruiken.

Je beschikt over de drive én ambitie om van jouw business een succes te maken!

Je voelt dat het allemaal al in je hebt en bent er van overtuigd dat deze coachingsessies gaan bijdragen aan de groei van jouw onderneming en om jouw mooiste leven te kunnen leiden. Je bent laaiend enthousiast en hebt volop energie om in de actie modus te komen!

Onderwerpen die aan bod kunnen komen:

Wat moet er allemaal geregeld worden als je start? (Denk bijvoorbeeld aan juridische zaken)

social media kanalen inzetten,
voor je eigen marketing als VA (en voor klanten)

Hoe kom je aan klanten?

Wat ga je aanbieden?

Een niche kiezen

Tools en Systemen

Strategie: building your business

Welk uurtarief vraag je?

The do’s and dont’s

Jezelf onderscheiden van de rest

(Money)Mindset

Passief inkomen generen

Ook zij gingen je voor..

review VA coach Online VA

Leuk feitje: Tot nu toe heeft elke VA het coachingtraject afgesloten met 1 of meerdere klanten! En daar ben ik super trots op!

VA coaching

De coaching

Start before you’re ready

Virtual assistant

Tijdens de coaching krijg jij:

2 maanden 1 - 1 coaching op maat (uitbreiding mogelijk)

Exclusieve toegang of korting op diverse systemen en tools die je in kunt zetten voor je eigen business maar ook in die van je klanten

Uitleg over tools en systemen

1 jaar toegang tot mijn academie bomvol waardevolle aanvullende modules over sales strategieën, verdienmodellen, tools & systemen etc,

1 jaar toegang tot mijn emailmarketing cursus

Wekelijkse coaching calls om samen te sparren en support via Whatsapp

Toegang tot mijn netwerk. Passende aanvragen zet ik direct naar jou door!

BONUS: Welkomstdocument template en sales templates!

Werken als virtueel assistent

 Let’s go!

Tijdens onze coaching gaan we samen 2 maanden aan de slag met jouw business. We werken aan de juiste strategie en een onweerstaanbaar aanbod.

We gaan o.a. aan de slag met jouw aanbod, niche, strategie, sales. Maar ook met slimme tools en systemen en passieve verdienmodellen.

We hebben wekelijks een call waarin je samen met mij kunt sparren. Alles waar jij gedurende deze periode aan gaat werken kun je bij mij aanleveren zodat ik er mijn feedback op kan geven. Bij mij staat kennisoverdracht centraal. Zodat je echt begrijpt waaróm je bepaalde stappen zet om van A naar B te komen. Je krijgt toegang tot mijn sales strategie en ‘framework’ voor succs!

Jouw investering:

€ 1499 excl. btw

 

* betalen in termijnen is mogelijk

"Ik heb besloten om het coaching traject bij Inge te volgen omdat ik me niet helemaal zeker voelde over de richting die ik met mijn nieuwe bedrijf op wilde gaan. Het runnen van een ander bedrijf maakte het voor mij nog lastiger om bepaalde keuzes te maken. Gelukkig heeft Inge mij goed geholpen door de juiste vragen te stellen en me te helpen ontdekken wat ik nu echt het leukst vind om te doen. De gezellige en waardevolle gesprekken waren ontzettend fijn, en het is Inge ook nooit te veel. Ze staat altijd klaar om je te ondersteunen, of het nu ging om mijn website of uitleg over kennisshop. Bedankt voor deze fijn coaching, lieve Inge! "

Cynthia Gezici
www.emvasupport.nl

"De mijlpaal van onze coaching was het binnenhalen van mijn allereerste opdrachtgever, dankzij Inge. Wat je ook van haar wilt leren, ze leert het je en ze brengt je naar jouw doelen. Door haar coaching heb ik veel over mijzelf geleerd en ben ik tot vele nieuwe inzichten gekomen. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik nu een succesvolle business heb met de juiste mindset. En zelfs nu het coaching traject is afgelopen, hebben we nog dagelijks contact en kan ik haar altijd vragen om advies. Zij wil nog steeds niets liever dan mijn business zien groeien. Kortom, Inge is echt een topper! Ik kan wel zeggen dat ik er niet alleen een VA collega bij heb maar ook een waardevolle vriendschap. Bedankt Inge! 💛 "

Iris Verschoor
www.yourbva.nl

"In juli ’23 heb ik contact opgenomen met Inge omdat ik graag wilde starten als VA, maar ik wist niet precies hoe. Inge heeft me super geholpen, ze helpt je met het opzetten van je bedrijf, het vinden van je niche, ze durft je uit je comfortzone te halen en is niet bang je de spiegel voor te houden die je echt nodig hebt. We hebben 3 maanden intensief samengewerkt, meerdere calls gehad waarin ik elke keer een nieuwe opdracht kreeg en zo de perfecte basis kon creëren voor mijn VA business. Inge was er altijd voor me, ik kon haar dagelijks een berichtje sturen en dan reageerde ze altijd. Zowel zakelijk als prive, ze voelde soms als een grote zus voor me. Door haar ben ik nu geworden wie ik ben en ben ik in staat om te reizen en werken tegelijkertijd. na de drie maanden hebben we nog regelmatig contact gehad en kon ik altijd bij haar terecht voor vragen of advies. Ik raad je echt aan om het coachingstraject aan te gaan bij Inge!! ze is een topper."

Cynthia Vosse
www.cynibini.nl

" Ze heeft enorm veel humor, ik kan altijd met haar lachen. En als het tegenzit, is ze een rots in de branding. Ze weet altijd de juiste dingen te zeggen en ze wil niets liever dan jouw business zien groeien. Dankzij onze sparringsessies heeft Inge de juiste VA in mij naar boven weten te halen en ze heeft mij geleerd om vertrouwen te hebben in mijzelf. Ik heb concrete handvaten gekregen over hoe ik mijzelf zichtbaar maak als VA tussen al die andere VA’s en waar ik allemaal op moet letten".

Iris Verschoor
www.yourbva.nl

Let’s go!

Hoe ziet de coaching eruit?

We plannen een kennismaking

Ik stuur jou een uitnodiging voor een Zoommeeting zodat we elkaar kunnen leren kennen. Daarnaast is een klik natuurlijk erg belangrijk. 🙂

Voelde het gesprek goed voor jou? Dan plannen we kick-off sessie in óf je neemt even wat bedenktijd. It’s all good!

Kick-off sessie

Yes! We plannen onze eerste sessie. Elk traject is maatwerk. Ik kijk dus specifiek naar jouw situatie en vanuit daar zetten we een strategie uit.

Tijdens de eerste sessie kijken we vooral naar jouw ervaring, waar je nu staat en waar je naartoe wilt. We bepalen je aanbod en strategie.

We werken samen in een online projectmanagement tool, waarin jij jouw documenten en input kunt aanleveren en ik daar feedback op kan geven.

Strategiesessies

Tijdens de coachingcalls gaan we doelgericht aan de slag. We behandelen de eerste 4 weken verschillende modules waaronder: Aanbod, Strategie, Klant en Verdienmodellen. Ik geef jou een kijkje achter de schermen in mijn onderneming en deel mijn ervaringen, tips & tricks.

Ter ondersteuning krijg je 1 jaar lang gratis toegang tot mijn email marketing cursus en tot mijn online academie boordevol modules over o.a. sales strategieën, verdienmodellen, tools&systemen en klanten.

Elk traject is maatwerk. Ik kijk dus echt specifiek naar jouw situatie en maak een concreet persoonlijk actieplan. Dankzij mijn ervaring zie ik altijd snel op welk vlak winst te behalen valt en daarmee gaan we ook direct aan de slag.

De eerste 4 weken hebben we wekelijks een call, daarna elke 2 weken. Je kunt elke dag bij me terecht via Whatsapp of email. Ik sta voor je klaar om je feedback, inspiratie of een schop onder je hol te geven. 😉

Ook bespreek ik belangrijke tools waarmee jij je eigen bedrijf én die van je aanstaande klanten slim kunt inrichten.

Daarnaast stuur ik aanvragen/opdrachtgevers naar jou door zodat je sneller aan klanten komt.

 

Final call

Tijdens deze final call bespreken we waar je nu staat. Welke veranderingen heb je doorgevoerd? We bespreken alles waar je nog graag antwoord of feedback op wilt.

Je hebt nu van mij de handvatten gekregen om je business verder uit te bouwen. Uiteraard behoudt je toegang tot onze gemaakte content en de academie. Ook sta je automatisch in mijn VA poule en zal ik geschikte opdrachten naar je door blijven sturen.

En mocht je mijn hulp liever nog langer aan willen houden, dan is dat uiteraard mogelijk. I’m your cheerleader! Ik wil niks anders dan jou zien groeien!

VA Coach

Wil jij een succesvolle start maken van jouw VA business?

Vraag dan mijn guide ‘Succesvol starten als VA’ aan. In deze guide geef ik je alvast 5 concrete tips om succesvol te starten, je business uit te bouwen én vertel ik jou hoe ik mijn bedrijf binnen 3 maanden succesvol opbouwde.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens, lees de privacy & cookieverklaring

Succesvol starten als VA

"De mijlpaal van onze coaching was het binnenhalen van mijn allereerste opdrachtgever, dankzij Inge. Wat je ook van haar wilt leren, ze leert het je en ze brengt je naar jouw doelen. Door haar coaching heb ik veel over mijzelf geleerd en ben ik tot vele nieuwe inzichten gekomen. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik nu een succesvolle business heb met de juiste mindset. En zelfs nu het coaching traject is afgelopen, hebben we nog dagelijks contact en kan ik haar altijd vragen om advies. Zij wil nog steeds niets liever dan mijn business zien groeien. Kortom, Inge is echt een topper! Ik kan wel zeggen dat ik er niet alleen een VA collega bij heb maar ook een waardevolle vriendschap. Bedankt Inge! 💛 " "

Iris Verschoor
www.yourbva.nl

"In juli ’23 heb ik contact opgenomen met Inge omdat ik graag wilde starten als VA, maar ik wist niet precies hoe. Inge heeft me super geholpen, ze helpt je met het opzetten van je bedrijf, het vinden van je niche, ze durft je uit je comfortzone te halen en is niet bang je de spiegel voor te houden die je echt nodig hebt. We hebben 3 maanden intensief samengewerkt, meerdere calls gehad waarin ik elke keer een nieuwe opdracht kreeg en zo de perfecte basis kon creëren voor mijn VA business. Inge was er altijd voor me, ik kon haar dagelijks een berichtje sturen en dan reageerde ze altijd. Zowel zakelijk als prive, ze voelde soms als een grote zus voor me. Door haar ben ik nu geworden wie ik ben en ben ik in staat om te reizen en werken tegelijkertijd. na de drie maanden hebben we nog regelmatig contact gehad en kon ik altijd bij haar terecht voor vragen of advies. Ik raad je echt aan om het coachingstraject aan te gaan bij Inge!! ze is een topper."""

Cynthia Vosse
www.cynibini.nl

" Ze heeft enorm veel humor, ik kan altijd met haar lachen. En als het tegenzit, is ze een rots in de branding. Ze weet altijd de juiste dingen te zeggen en ze wil niets liever dan jouw business zien groeien. Dankzij onze sparringsessies heeft Inge de juiste VA in mij naar boven weten te halen en ze heeft mij geleerd om vertrouwen te hebben in mijzelf. Ik heb concrete handvaten gekregen over hoe ik mijzelf zichtbaar maak als VA tussen al die andere VA’s en waar ik allemaal op moet letten. "

Iris Verschoor
www.yourbva.nl

Schrijf je gratis in voor mijn VA poule!

Ik krijg wekelijks aanvragen van opdrachtgevers in mijn mailbox. Echter zit mijn agenda al geruime tijd vol. Ben jij op zoek naar klanten? Schrijf je dan gratis in voor de VA poule!

Inschrijven VA poule
Succesvol starten als VA

Nog vragen? Neem gerust contact op!

Contact

Let’s get social

Volg je mij al op social media? Blijf op de hoogte van mijn avonturen als Business Strateeg/VA Coach en de mooie samenwerkingen met andere ondernemers!