Mini-cursus

e-mail marketing
Ik doe mee voor €49!Over Inge

Starten met e-mail marketing

 

Wil jij het liefst vandaag nog starten met emailmarketing? Leren hoe je een automatisering/sales funnel, nieuwsbrief en/of koppelingen maakt? Dan is deze mini cursus voor jou!

Nu tijdelijk €49 incl. Lead Magnet guide en diverse bonussen!

cursus emailmarketing

Bonus

Diverse kortingen (50%) op een membership en een lifetime licentie van Kennis.shop! Hiermee maak je een betaalpagina die je uiteraard aan MailBlue kunt koppelen! 

Work smarter!

Herken jij dit?

Het lijkt wel alsof iedereen om je heen aan het automatiseren is geslagen. Je weet dat het ook voor jouw business in wilt (moet) zetten maar je hebt geen flauw idee waar je moet beginnen.

Je hebt misschien ooit eens een proefperiode MailBlue geprobeerd maar je zag al vrij snel door de bomen het bos niet meer. Hoe koppel je nou jouw weggever aan je WordPress website? Hoe maak je een automatisering/sales funnel? Of een inschrijfformulier? Lijsten, tags, campagnes..begint het je al te duizelen?

Ook jij kunt dit!

In slechts enkele modules leer jij, in je eigen tijd en op je eigen tempo via de online leeromgeving, hoe je jouw MailBlue account inricht, het verschil tussen een automatisering en een campagne, hoe je met lijsten en tags werkt, een weggever maakt, hoe je een automatisering/sales funnel maakt én hoe je een inschrijfformulier maakt en integreert op jouw WordPress website.

Ik beloof jou dat je slechts enkele uurtjes nodig hebt om jouw bedrijf (en/of die van je klanten) next level te tillen. Héél veel waarde dus voor een hele kleine investering. (€49). Geen ellenlange cursus, maar een mini cursus zodat je in een korte tijd grote stappen zet. BONUS: The Ultimate Leadmagnet Guide én unieke kortingen (50%) op relevante programma’s en een lifetime licentie van Kennis.Shop!

Wat anderen zeggen..

Wat komt er zoal aan bod?

Starten met e-mail marketing / MailBlue

Een uitgebreide uitleg over hoe je jouw gratis MailBlue account aan kunt vragen en de basis instellingen/jouw account inricht.

Module 1

Lijsten, tags en campagnes

Wat zijn lijsten, tags en campagnes? Hoe maak je en gebruik je ze? Hoe stel je een nieuwsbrief/campagne op? Ik leg je alles uit van a tot z.

Handleiding e-mail marketing

Module 2

Een weggever + formulieren maken/integreren

Als extraatje ontvang je ‘The Ultimate Lead Magnet guide’ (t.w.v. €19.95) waarin ik jou alles uitleg over weggevers en hoe je deze heel gemakkelijk in Canva kunt maken. Vervolgens gaan we een (inschrijf)formulier (opt-in) maken en laat ik je zien hoe je deze kunt integreren op jouw WordPress (of Wix,Squarespace,Phoenix) website.

cursus emailmarketing

Bonus!

Unieke kortingen

Op een membership en een lifetime licentie van Kennis.shop! Hiermee maak je een betaalpagina die je uiteraard aan MailBlue kunt koppelen! 

Starten met e-mail marketing

Hi, ik ben Inge

Virtueel assistent Online VA

Creatief visionair, doorpakker en gek op alles wat met online techniek te maken heeft.

Samen brainstormen over jouw grootste businessdromen, dit omzetten tot concrete acties én implementeren. Yes, dit doe ik het liefst! Veel ondernemers hebben er geen benul van hoe een team en de juiste systemen hun bedrijf véél harder kunnen laten groeien, dus daar help ik ze graag mee!

E-mail marketing is een waardevolle aanvulling tot jouw bedrijf. Ik heb al meerdere klanten geholpen met het opzetten en uitbouwen van hun e-mailmarketing. Lees hier meer over mij en de opties om samen te werken.

"Wat ben ik ontzettend blij met de hulp van Inge in mijn bedrijf! Ze werkt snel, accuraat en weet zó veel van funnels, automatiseringen, mails, systemen, websites.. kan nog wel even doorgaan! Ze is enorm goed bereikbaar, schakelt snel en levert kwalitatief goed werk. Kan het iedereen aanraden met haar te werken!"

Jaleesa
www.Jaleesareintjesrothof.nl

"Sinds we taken uit handen hebben gegeven aan Inge hebben we de omzet zien toenemen met 30%! Inge is een vriendelijke, betrouwbare partner en weet zich op de perfecte manier in te passen in ons bedrijfsproces. Door haar expertise in de online markt geeft ze ook veel bruikbare tips om processen te verbeteren. Heel blij dat we haar in ons online team hebben."

Silvan Stoet
www.devoice-overcoach.nl

Veel gestelde vragen

Voor wie is deze cursus geschikt?

Voor elke ondernemer die voelt dat het tijd is om zijn/haar bedrijf slimmer in te richten, meer processen wil automatiseren en sneller leads (e-mailadressen) wil verzamelen. Kortom; tijd voor groei!

Moet ik de basis al kennen?

Nee je hebt nog geen kennis nodig. Ik ga je alles vanaf de basis uitleggen.

Moet ik al een account hebben bij MailBlue? En wat als ik al wel een account heb?

Je kunt via deze link een gratis account aanvragen. 🙂

Hoelang behoud ik toegang tot de cursus?

Je hebt lifetime toegang en de cursus wordt ook aangevuld dus als je eenmaal binnen bent dan zit je goed 😉

Kan ik mijn e-mail marketing ook aan jou overlaten?

 Als je jouw e-mail marketing liever gaat uitbesteden dan kun je een mail sturen naar info@online-va.nl

Schrijf je in en krijg direct toegang tot de leeromgeving!