website laten bouwen

Het slimmer inrichten van jouw business

Tegenwoordig kun je niet om het automatiseren van processen heen. Wil jij opschalen? Minder tijd kwijt zijn aan randzaken binnen je bedrijf?

Ik kan jou helpen met het implementeren van diverse tools en systemen. Denk aan workflows, Slack, Asana, Trello of aan het automatiseren van bijvoorbeeld een webinar en het maken van funnels.

Jij wilt:

Werken met slimme systemen die jou werk uit handen gaan nemen;

Betaalsystemen koppelen;

Starten met e-mailmarketing;

Online leeromgeving in laten richten;

Jouw business en projecten overzichtelijk in projectmanagementtools Trello, Slack of Asana;

Virtueel assistent Online VA

Hi, ik ben Inge!

Creatief visionair, doorpakker en gek op alles wat met online techniek te maken heeft.

Samen brainstormen over jouw grootste businessdromen, dit omzetten tot concrete acties én implementeren. Yes, dit doe ik het liefst! Veel ondernemers hebben er geen benul van hoe een team en de juiste systemen jouw bedrijf véél harder kunnen laten groeien. Wat kun je verwachten als wij samen gaan werken?

^

Een pro-actieve rechterhand in jouw bedrijf

^

Iemand met veel verstand van verschillende systemen en tools

^

Iemand die jou helpt om jouw doelen vorm te geven d/m.v. een roadmap

^

Een team kan aansturen

^

Jou kan ondersteunen op strategisch en operationeel niveau

Let’s meet!

Ben jij enthousiast en wil je kennismaken? Plan dan gerust een kennismaking in of mail, indien je nog vragen hebt, naar Info@online-va.nl

"Wat ben ik ontzettend blij met de hulp van Inge in mijn bedrijf! Ze werkt snel, accuraat en weet zó veel van funnels, automatiseringen, mails, systemen, websites.. kan nog wel even doorgaan! Ze is enorm goed bereikbaar, schakelt snel en levert kwalitatief goed werk. Kan het iedereen aanraden met haar te werken!"

Jaleesa
www.Jaleesareintjesrothof.nl

"Sinds we taken uit handen hebben gegeven aan Inge hebben we de omzet zien toenemen met 30%! Inge is een vriendelijke, betrouwbare partner en weet zich op de perfecte manier in te passen in ons bedrijfsproces. Door haar expertise in de online markt geeft ze ook veel bruikbare tips om processen te verbeteren. Heel blij dat we haar in ons online team hebben."

Silvan Stoet
www.devoice-overcoach.nl

Online VA Virtueel assistent

Tool Guide