Phoenix website of WordPress? Mijn ervaring en review.

Phoenix website review
Online VA - Business Strateeg

Geschreven door Inge

Een Phoenix website of toch een WordPress website? Welke is het meest geschikt? Ik heb veel ervaring met WordPress maar ik ben erg fan geworden van Phoenix! Lees hier mijn review en voorbeelden!

Een succesvolle en winstgevende website bouwen

Een winstgevende en succesvolle website maken lijkt op het eerste gezicht niet zo simpel. Het bouwen van een website kan namelijk nogal lastig zijn als je geen programmeur bent of ervaring hebt met online techniek. En hoe kun je je het beste onderscheiden van de rest? Uit ervaring weet ik dat de software die je gebruikt een belangrijke rol speelt. Je wilt natuurlijk niet aan de slag met complexe coderingen en ingewikkelde plugins. Nee, je wilt snel aan de slag en een succesvolle website lanceren.

Een website die wordt opgebouwd binnen Phoenix is in principe kant-en-klaar voor gebruik. Dat is ontzettend fijn en je bespaart hiermee veel tijd! Als ondernemer hoef je geen tijd en geld meer te steken in de ontwikkeling en achterkant van de website of webshop, en kunt direct van start met de promotie van je product of dienst. Als ik eerder had geweten van Phoenix dan had ik heel veel tijd kunnen besparen ;).

Klik hier om Phoenix 14 dagen gratis uit te proberen!

Ben jij op zoek naar een makkelijke manier om een professionele website te bouwen zonder technische kennis? Dan is een Phoenix website dus echt een uitkomst. Geen complexe plugins of coderen, fantastisch! Ik werk zelf veel met WordPress maar dankzij een klant kwam ik in aanraking met Phoenix. Wat zijn nou de grootste verschillen tussen WordPress en Phoenix? Lees verder!

Wordpress vergelijken met een Phoenix website

WordPress is het meest gebruikte platform voor het bouwen van websites. Het is gebruiksvriendelijk, gratis én WordPress biedt duizenden gratis en premium plugins en thema’s waarmee je de functionaliteit en het uiterlijk van je website kunt aanpassen. Hierdoor kun je je website volledig aanpassen aan jouw behoeftes. Maar dat heeft ook weer een keerzijde. Want juist door al deze functionaliteiten heb je wel enigszins verstand nodig van online techniek.

Welke voordelen heeft WordPress zoal?

  • WordPress is van nature zoekmachinevriendelijk. Je kunt diverse SEOplugins downloaden om je te helpen je website te optimaliseren voor zoekmachines, wat essentieel is voor online zichtbaarheid.
  • Het kan worden gebruikt voor verschillende soorten websites, waaronder blogs, zakelijke websites, portfolio’s, e-commerce, nieuwswebsites en meer.
  • WordPress is in de eerste plaats een content management systeem. Dit is handig voor websites met veel pagina’s en berichten.
  • Met plugins zoals WooCommerce kun je eenvoudig een e-commerce winkel toevoegen aan je WordPress-website. Hiermee kun je producten verkopen.
  • WordPress wordt wereldwijd veel gebruikt. Hierdoor zijn er veel mensen bekend met het platform, wat kan helpen bij het vinden van ondersteuning.

Phoenix website

Hoewel WordPress veel voordelen heeft is het niet voor iedereen de beste keuze. Met name voor ondernemers die op zoek zijn naar een nog eenvoudiger en meer gebruiksvriendelijk platform. Het vereist namelijk vaak codering en talloze plugins om de website goed te bouwen. WordPress is gratis, maar hierdoor kunnen de kosten voor hosting, thema’s, plugins en ontwikkeling wel sneller oplopen. In dergelijke gevallen kan een platform als Phoenix een uitkomst zijn.

Phoenix website review. 6 redenen om voor Phoenix te kiezen:

Als jij op zoek bent naar een eenvoudige en gebruiksvriendelijke oplossing voor het bouwen en beheren van websites dan ben je bij Phoenix aan het juiste adres. Hieronder benoem ik de grootste voordelen:

1. Gebruiksvriendelijk:

Je klikt, sleept en je website begint vorm te krijgen. Phoenix is dus erg gebruiksvriendelijk. Het heeft een drag-and-drop systeem, waarmee iedereen, zelfs zonder technische kennis, snel en gemakkelijk websites kan bouwen. Aanpassingen maken is dus een eitje met Phoenix. Je kunt je website aanpassen zoals jij dat wilt, zonder gedoe met codering.

2. Snelle laadtijd en SEO vriendelijk: Yes! Hoger scoren op Google!

Phoenix-websites zijn geoptimaliseerd voor snelheid. Ze laden snel, wat de gebruikerservaring verbetert en de ranking in zoekmachines/google bevordert. Dit betekent dat jouw bezoekers niet hoeven te wachten tot je pagina’s laden. En laten we de impact op je SEO niet vergeten. Bij een Phoenix website krijg je de beschikking over een groot aantal tools en technieken om je ranking in zoekmachines te verhogen.

3. Mogelijkheid verkopen van digitale producten / passief inkomen genereren:

Geld verdienen terwijl je slaapt? Ja, dat kan! Als je op zoek bent naar nieuwe inkomstenstromen, is Phoenix de perfecte partner. Wil jij passieve inkomsten generen? Phoenix maakt het eenvoudig om digitale producten zoals e-books, online cursussen en lidmaatschappen te verkopen. Dit is ideaal voor ondernemers die op zoek zijn naar passieve inkomstenstromen. Wil jij weten hoe je op een eenvoudige manier extra inkomsten kunt genereren door middel van digitale producten? Lees hier mijn gratis stappenplan!

4. Kostenbesparend:

Phoenix biedt een alles-in-één oplossing. Dit betekent dat je niet hoeft te betalen voor dure plugins, thema’s of ontwikkelaars.

5. Schaalbaar:

Of je nu net begint of een gevestigde ondernemer bent, Phoenix is schaalbaar. Je website kan meegroeien met je business, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over technische beperkingen. Zonder gedoe opschalen!

6. Mobielvriendelijk

Dit is echt heel belangrijk aangezien de meeste mensen op mobiel je website bezoeken. In WordPress moet je zelf alles handmatig aanpassen naar mobiel, maar bij Phoenix website hoeft dit niet! Of de website nou geopend wordt op de laptop, tablet of mobiel: overal zien bezoekers hetzelfde. Teksten en afbeeldingen worden automatisch geschaald voor de beste weergave.

Financieel gezien is een Phoenix website een slimme zet. Je hoeft geen fortuin uit te geven aan dure plugins of ontwikkelaars. Alles wat je nodig hebt, zit al in het pakket.

Phoenix website vs. WordPress: Waarom Phoenix wint

Volgens mij hoef ik geen uitleg meer te geven. Zodra je aan slag wilt met je bedrijf wil je snel en eenvoudig een website hebben staan die ook nog eens goed gevonden wordt op Google. Waarom zou je dan heel veel tijd gaan stoppen in het bouwen terwijl het ook heel snel kan?

Het opent de deuren naar online succes, zonder kopzorgen.

Phoenix is een gamechanger voor ondernemers. Het is snel, veilig, betaalbaar en biedt vrijheid om je website te creëren en geld te verdienen zonder stress. Als je op zoek bent naar een website die doet wat jij wilt, zonder de technische rompslomp, dan is Phoenix de juiste keuze. Het opent de deuren naar online succes, zonder kopzorgen.

Wat kost een Phoenix website?

Er zijn verschillende manieren om met Phoenix te werken. Allereerst is het goed om te weten dat je de software 14 dagen gratis kunt proberen. Je ziet niet direct vast aan een abonnement. Het is zeker aan te raden om te starten met een proefperiode omdat je dan ruim de tijd hebt om een Phoenix website te ervaren.

Klik hier om een gratis proefperiode van 14 dagen aan te vragen!

Hieronder een overzicht van de kosten van een Phoenix website:

Phoenix website kosten

Het abonnement dat je nodig hebt is afhankelijk van je behoefte. Wil je een eenvoudige website zonder poespas of een hele uitgebreide met diverse tools en functies?

Bij het kiezen van een abonnement kun je de volgende afwegingen maken:

  • Basisbehoeften: Heb je alleen een eenvoudige website nodig, of wil je geavanceerde functies zoals e-commerce, lidmaatschappen of blogmogelijkheden?
  • Schaalbaarheid: Als je van plan bent om je website in de toekomst uit te breiden, overweeg dan een abonnement dat schaalbaar is zodat je meer functies toe kunt voegen naarmate je business groeit. Het premium abonnement is dan heel geschikt om mee te starten.
  • Aanvullende functies: Overweeg welke aanvullende functies en mogelijkheden je website nodig heeft, zoals SEO-tools, e-mailmarketingintegraties en analyse.

Een maandabonnement is per maand opzegbaar, een kwartaalabonnement per kwartaal. Goed om te weten: Abonnementen worden zonder opzegging automatisch verlengd en zijn prijsvast (Dat betekent dus: geen verhogingen).

Heb je al een (WordPress) website en wil je overstappen naar een Phoenix website?

Dat kan! Phoenix biedt een service aan om jouw website te importeren. Ook wordt de verhuizing van je website netjes doorgeven aan Google zodat je je posities in de zoekresultaten behoudt en gemakkelijk aan de slag kunt met je gloednieuwe Phoenix website!

Hulp nodig met het maken van een Phoenix website?

Neem dan zeker even contact op, ik help je graag!
* Deze blog bevat affiliatelinks. Mocht jij iets aanschaffen via deze links dan ontvang ik een klein percentage commissie over het totaalbedrag, maar het kost jou niets extra. 🙂

Wellicht vind je dit ook interessant:

Wat is Systeme.io en hoe werkt het?

Wat is Systeme.io en hoe werkt het?

Wil je graag aan de slag met Systeme.io en ben je op zoek naar uitleg en een review? Ik leg je alles uit over Systeme.io en hoe je het effectief kunt inzetten voor jouw business! Daarnaast geef ik je meer informatie over de gratis cursus én kun je direct gratis...

Lees meer