Samenwerken met een Technisch VA

Samenwerken technisch VA
Online VA - Business Strateeg

Geschreven door Inge

Wil jij samenwerken met een technisch VA? Of ben jij benieuwd wat een Technisch VA zoal doet? Lees dan mijn blog waarin ik je meeneem in mijn werkzaamheden en de reis ernaartoe.

Mijn reis naar Technisch VA

Ik werkte net een jaar als Virtual Assistant toen ik aan de opleiding tot Technisch VA begon. Ik had als VA voornamelijk uitvoerende opdrachten zoals het schrijven van teksten, het opmaken van documenten, telefoon en e-mailbeheer, etc. Vrij snel had ik het: ‘is dit het nou’ gevoel. Ik wilde méér! Ik werd getriggerd door een post van een mede-VA die de opleiding tot Technisch VA had gedaan bij Wendy van Natuurlijk Online. Zij had zóveel geleerd op het gebied van online techniek wat ik mega interessant vond!

Denk aan:

  • Het bouwen van een website in WordPress;
  • Het inrichten van een Online Leeromgeving in Learndash (in combinatie met WP Fusion);
  • Het bouwen van een webshop met betaalfunctionaliteit (in Woocommerce + Mollie);
  • Het inrichten van webinars met Webinargeek;
  • Het inrichten van een (weggever) funnel met e-mailautomatisering, converterende landingspagina’s / opt-in pagina’s / bedankpagina’s / verkooppagina’s;
  • Adverteren.

Dit wilde ik ook! Niet alleen omdat het mij super leuk leek, maar ook om mijn aanbod uit te breiden. De vraag naar Technische VA’s is groot, maar het aanbod is klein. Ik zag kansen! Ook merk ik steeds meer dat mijn klanten meer uit hun onderneming willen halen en op zoek zijn naar duurzame en passieve verdienmodellen. Hier kan ik ze nu mee helpen!

Samenwerken Technisch VA

Automatiseren

Denk jij misschien ook aan het automatiseren van processen? Zoals:

  • Een online afsprakensysteem;
  • Een weggever + e-mailfunnel;
  • Social media content

‘ Work smarter, not harder’ is niet voor niets mijn favoriete quote. Bespaar tijd en geld, laat systemen het werk doen, zodat jij je tijd kunt besteden aan de leukere dingen. Mocht je nieuwsgierig zijn naar e-mailmarketing, dan kan ik je MailBlue aanraden. Klik hier om het 14 dagen gratis uit te proberen! Óf ga voor slechts €49 aan de slag met mijn minicursus email-marketing waarin ik je alles vanaf de basis tot het maken van nieuwsbrieven en funnels uitleg. Incl. 1 jaar gratis gebruik van Mailblue en diverse andere bonussen waaronder 50% korting op een licentie van Kennisshop! Je kunt je hier aanmelden of meer informatie lezen.

De vraag naar het automatiseren van processen stijgt nog steeds. Dus ik kreeg des te meer redenen om mij in te schrijven voor de Technische VA opleiding.

You’ve got to spend money to make money

Ik weet dat het altijd loont om in jezelf te investeren, maar toen ik de kosten van de opleiding zag staan moest ik tóch even een drempel over. Gelukkig had ik deze kosten binnen 3 (!) maanden terug verdiend.

De opleiding vind ik ontzettend waardevol. Niet alleen door álles wat ik heb geleerd maar ook door de fijne community die je er bij krijgt, én de lifetime toegang tot de online academie en de lessen die daar nu en in de toekomst aan worden toegevoegd. Zo kan ik altijd door blijven leren en oefenen, waardoor ik mijn diensten kan blijven verbeteren en uitbreiden. Win-win!

Op het moment dat ik dit schrijf staat er weer een mooie website klaar die volgende week live gaat. Ik heb voor deze klant tevens een weggever (e-book) gemaakt, vervolgens op haar website gezet en gekoppeld aan een e-mail marketing systeem. Volgende week ga ik voor een andere klant een webinar voorbereiden en deze van A tot Z automatiseren. Ook richt ik regelmatig betaalpagina’s en leersystemen in. Elke werkdag is weer afwisselend en uitdagend, en dat maakt mijn werk ontzettend leuk.

Heb jij hulp nodig met bijvoorbeeld jouw website of weggever, en wil jij samenwerken met een technisch VA?

Neem dan zeker even contact op! Mocht je benieuwd zijn naar mijn aanbod, klik dan hier.

Wil jij zelf aan de slag als Technisch VA?

Dan weet je nu bij wie je moet zijn. Klik hier voor de opleiding en ga op je eigen tempo en in je eigen tijd aan de slag met het opbouwen van jouw technische VA business! Met code: INGE25 (en INGE25FLEX voor gebruik bij betaling in termijnen) ontvang jij een korting van 25% op deze opleiding. You’re welcome 🙂

Wellicht vind je dit ook interessant:

Wat is Systeme.io en hoe werkt het?

Wat is Systeme.io en hoe werkt het?

Wil je graag aan de slag met Systeme.io en ben je op zoek naar uitleg en een review? Ik leg je alles uit over Systeme.io en hoe je het effectief kunt inzetten voor jouw business! Daarnaast geef ik je meer informatie over de gratis cursus én kun je direct gratis...

Lees meer