Affiliate Website Secrets Academy, verdien geld met je website!

De Affiliate Website Secrets Academy van Rowena Rousseau leert je stapsgewijs om een winstgevend affiliate website te bouwen. Earlybird korting
Online VA - Business Strateeg

Geschreven door Inge

Ben jij op zoek naar de ultieme handleiding voor het maken van affiliate websites? Wil je geld leren verdienen met een website? Dan zit je goed bij de Affiliate Website Secrets Academy: er bestaat namelijk geen enkele cursus of academie in Nederland die zó gedetailleerd en stapsgewijs aantoont hoe je een affiliate website kunt bouwen en er geld mee kunt verdienen. Je leert van A tot Z je affiliate website bedenken, content creëren en bouwen. En kom je ergens niet uit? Dan staat er een support team voor je klaar. Hoe dan ook: met deze Academy maken ze van iets dat moeilijk lijkt, juist iets heel makkelijks.

Een affiliate website bouwen, tips en uitleg.

Wil je heel graag een affiliate website bouwen om extra inkomsten te generen maar ben je niet zo’n held in online techniek? No problemo. De Affiliate Website Secrets Academy leert je stapsgewijs (in fases) hoe je een affiliate website bouwt.

 • FASE 1 – STARTEN – In deze fase ga je onderzoeken welke markten er zijn, hoe je kunt vaststellen of een markt winstgevend is, en leer je stap voor stap de structuur van je website te bepalen.
 • FASE 2 – CREËREN – In deze fase gaan je aan de slag met het creëren van content van jouw website met de informatie uit de vorige fase!
 • FASE 3 – BOUWEN  In deze fase leer jij stapsgewijs om verschillende affiliate websites te bouwen, je leert onder andere:
  – Een domein vastleggen;
  – WordPress installeren;
  – Volledige website bouwen;
  – Verschillende manieren om affiliate tools toe te voegen (zoals een productfeed en vergelijkingstools);
  – Content toevoegen in je website.
 • FASE 4 – GELD VERDIENEN – In deze fase leer jij nog meerdere mogelijkheden om geld te verdienen met jouw affiliate website!
 • FASE 5 – GROEIEN – In deze fase leer jij nog meerdere strategieën om doorlopend bezoekers op je website te krijgen en dus ook je inkomsten te verhogen!

Start direct!

Affiliate Website Secrets Aacademy. Een affiliate website leren bouwen. Geld leren verdienen met je website.

Makkelijk en snel geld verdienen met een affiliate website

De grootste voordelen van affiliate websites:

1: Hoge winstmarge: Geen kosten, dus de winst blijft hoog!
2: Geen ervaring nodig: Je hebt geen specifieke ervaring of kennis nodig om te beginnen.
3: Minder concurrentie: Kies nichemarkten met minder concurrentie voor meer kansen.
4: Geen startkapitaal nodig: Je kunt starten zonder grote investeringen.
5: Passief inkomen: Het verdienmodel kan volledig passief worden, wat betekent dat je ook geld kunt verdienen terwijl je slaapt. 😉

Een affiliate website, hoe werkt het?

Een affiliate website is als een online aanbevelingsmachine. Je schrijft over producten of diensten die je leuk vindt, en als mensen besluiten iets te kopen nadat ze via jouw site zijn gekomen, krijg je een bedankje in de vorm van commissie. En deze commissie kan al heel snel hoog oplopen! Stel, jij bent aangesloten als affiliate van Bol.com en iemand koopt via jouw link een boek, dan is de commissie natuurlijk niet heel hoog. Maar besluit diegene om naast dit boek óók nog een koelkast te kopen dan ontvang jij ook de commissie van de koelkast! Je krijgt namelijk commissie op het totaalbedrag, geweldig toch? Vooral producten uit het hogere segment zijn dus lonend om te promoten. Affiliate websites kunnen jou maandelijks duizenden euro’s opleveren, mits je de juiste strategie hanteert én een goede niche kiest.

Beste niches voor affiliate marketing

 • Een vakantie-affiliate website
  Een vakantie- affiliate website bouwen is erg winstgevend. Mensen zoeken namelijk voortdurend naar reisinspiratie, accommodaties, vluchten, en reisgadgets. Speel hierop in met een vakantie-affiliate website en meld je aan bij reisgerelateerde affiliate programma’s van bedrijven zoals Booking.com, Expedia, of reisverzekeraars. Schrijf vervolgens boeiende content over reisbestemmingen, tips, en producten, waarbij je jouw affiliate links op een natuurlijke manier promoot.
 • Een elektronica-affiliate website
  Het promoten van dure elektronica zoals laptops, smartphones, of camera’s kan resulteren in hogere commissies, omdat deze producten over het algemeen een hogere verkoopprijs hebben.
 • Een affiliate website over witgoed en huishoudelijke apparaten
  Dit geldt ook voor witgoed. Grote huishoudelijke apparaten zoals wasmachines, koelkasten, ovens en vaatwassers zitten ook in het hogere segment. Daarnaast biedt het ook kansen voor cross-selling. Bijvoorbeeld, je kunt accessoires, onderhoudsproducten of aanvullende diensten aanbevelen die gerelateerd zijn aan witgoed.

Wil jij goed van start met het bouwen van een affiliate website? Of meerdere? Dan is de Affiliate Website Secrets Academy de uitkomst! Je kunt nu nog een lifetime toegang kopen incl. diverse bonussen. Check het hier! Wil je meer lezen over affiliate marketing, lees dan deze blog waarin in dieper in ga over mijn ervaring met passief geld verdienen dankzij affiliate marketing.

Affiliate Website Secrets Aacademy. Een affiliate website leren bouwen. Geld leren verdienen met je website.

De Affiliate Website Secrets Academy, start direct!

Wat is de investering?

NU €997 excl. btw.

Wat krijg je?

 • Lifetime toegang tot de Academy
 • Toegang tot Q&A’s en aanvullende Masterclasses
 • Toegang tot updates en nieuwe lessen

De academie bestaat uit 5 fases. Allereerst start je met de introductie waar je alles leert over wat affiliate marketing inhoudt, de diverse soorten affiliate websites, jouw specifieke doel, en op basis daarvan kun je bepalen welke producten of diensten het meest interessant zijn om te promoten!

Fase 1: In deze fase ga je onderzoeken welke markten er zijn, hoe je kunt vaststellen of een markt winstgevend is, en leer je stap voor stap de structuur van je website te bepalen.

Fase 2: In deze fase ga je aan de slag met het creëren van content van jouw website met de informatie uit de vorige fase!

Fase 3: In deze fase leer jij stapsgewijs om verschillende affiliate websites te bouwen, je leert onder andere:

– Een domein vastleggen;

– WordPress installeren;

– Volledige website bouwen;

– Verschillende manieren om affiliate tools toe te voegen (zoals een productfeed en vergelijkingstools);

– Content toevoegen in je website.

Fase 4: In deze fase leer jij nog meerdere mogelijkheden om geld te verdienen met jouw affiliate website!

Fase 5: In deze fase leer jij nog meerdere strategieën om doorlopend bezoekers op je website te krijgen en dus ook je inkomsten te verhogen!

Inclusief bonussen:

 • Reiswebsite template (t.w.v, € 75)
 • Toegang tot een live Mastermind met Melvin & Rowena (t.w.v. € 197)

Je krijgt na aankoop lifetime toegang tot de academy waar je in je eigen tijd en op je eigen tempo aan de slag kunt. De Affiliate Website Secrets Academy staat vol video’s waarin je stapsgewijs begeleidt wordt tijdens het bouwen van je allereerste affiliate website. En kom je ergens niet uit? Dan staat er een support team voor je klaar.

Waar wacht je nog op? Als je echt aan de slag wilt met een passief verdienmodel waarmee je duizenden euro’s per maand kunt verdienen, take your shot! Let’s go!

Wellicht vind je dit ook interessant:

Wat is Systeme.io en hoe werkt het?

Wat is Systeme.io en hoe werkt het?

Wil je graag aan de slag met Systeme.io en ben je op zoek naar uitleg en een review? Ik leg je alles uit over Systeme.io en hoe je het effectief kunt inzetten voor jouw business! Daarnaast geef ik je meer informatie over de gratis cursus én kun je direct gratis...

Lees meer
Verkopen op Etsy, mijn ervaring en tips!

Verkopen op Etsy, mijn ervaring en tips!

Als je mij een beetje kent dan weet je dat ik vaak zeg dat het verstandig is om meerdere verdienmodellen te implementeren in je business. Etsy is hier een uitstekend platform voor. Want wat je ook verkoopt, digitale of fysieke producten, het kan allebei. Wil jij...

Lees meer