Projectmanagement

Je bent gedreven en hebt de mooiste plannen voor jouw bedrijf. Toch is het lastig om jouw plannen om te zetten naar concrete acties. Ook wil je graag meer processen gaan automatiseren, maar hoe?

Laat mij je helpen met orde te scheppen in de chaos en je bedrijf(organisatie) naar een hoger plan te tillen!

Virtual assistant

Stop playing small

Ben jij helemaal klaar met het werken IN je bedrijf en het blussen van kleine brandjes?

Wil jij nu echt aan de slag met het uitwerken en realiseren van jouw dromen?

Jij hebt de mooiste ideeën, je bent super enthousiast en misschien ook wel een klein beetje chaotisch. Je voelt héél veel passie voor het vak en je hebt de mooiste ideeën en plannen! Maar hoe ga je het aanpakken? Je mist structuur, overzicht en iemand die jou helpt met implementeren en verstand heeft van tools en systemen.

En daarnaast: waar haal je eigenlijk de tijd vandaan, naast al het werk wat je hebt liggen? Good news! Ik kan jou helpen!

Wat voor jou misschien heel complex voelt is voor mij dagelijkse kost;  het team aansturen, on/offboarding van klanten en/of teammembers, focus en structuur aanbrengen, roadmaps maken en systemen koppelen.  Ik help je om in de rol van CEO te stappen terwijl ik fungeer als jouw sparringpartner, projectmanager en implementatie-expert om jouw ideeën tot leven te laten komen!

"Wat ben ik ontzettend blij met de hulp van Inge in mijn bedrijf! Ze werkt snel, accuraat en weet zó veel van funnels, automatiseringen, mails, systemen, websites.. kan nog wel even doorgaan! Ze is enorm goed bereikbaar, schakelt snel en levert kwalitatief goed werk. Kan het iedereen aanraden met haar te werken!"

Jaleesa – Businesscoach
www.jaleesareintjesrothof.nl

"Sinds we taken uit handen hebben gegeven aan Inge hebben we de omzet zien toenemen met 30%! Inge is een vriendelijke, betrouwbare partner en weet zich op de perfecte manier in te passen in ons bedrijfsproces. Door haar expertise in de online markt geeft ze ook veel bruikbare tips om processen te verbeteren. Heel blij dat we haar in ons online team hebben."

Silvan Stoet
De Voice Over Coach

"Ik ben superblij met Inge. Ze is betrokken, zeer toegankelijk en heeft echt een toegevoegde waarde voor mijn bedrijven HorseABC en Ansjel.nl. Met Inge aan je zijde kun je dingen vol vertrouwen overdragen, loslaten en je bedrijf samen met haar op een hoger niveau tillen."

Ansjel ter Brakel – Businesscoach

Let’s work together!

Virtueel assistent Online VA

Hi, ik ben Inge!

Creatief visionair, doorpakker en gek op alles wat met online techniek te maken heeft.

Samen brainstormen over jouw grootste businessdromen, dit omzetten tot concrete acties én implementeren. Yes, dit doe ik het liefst! Veel ondernemers hebben er geen benul van hoe een team en de juiste systemen jouw bedrijf véél harder kunnen laten groeien. Wat kun je verwachten als wij samen gaan werken?

^

Een pro-actieve rechterhand in jouw bedrijf

^

Iemand met veel verstand van verschillende systemen en tools

^

Iemand die jou helpt om jouw doelen vorm te geven d/m.v. een roadmap

^

Een team kan aansturen

^

Jou kan ondersteunen op strategisch en operationeel niveau

Creatief, visionair & pro-actief

Ik fungeer als jouw sparringpartner, projectmanager en implementatie-expert, zodat jouw grootste dromen worden omgezet naar werkelijkheid. No more daydreaming, let’s take action!

Als de rechterhand in jouw bedrijf bied ik de nodige strucuur, systemen en tools voor een vlotte lancering van jouw droomproject(en).

Wil jij een nieuw project/aanbod lanceren? Nieuwe business- en verdienmodellen hanteren? Voel jij aan alles dat er nog veel meer in je business en in jou zit? 

Online VA Virtueel assistent

Let’s go!

Nog vragen? Neem gerust contact op!

Contact

Let’s get social

Volg je mij al op social media? Blijf op de hoogte van mijn avonturen als virtual professional en de mooie samenwerkingen met andere ondernemers!