Projectmanagement

Heb jij het gevoel dat je achter de feiten aanloopt en alleen maar bezig bent met de randzaken van jouw business? Groei jij uit je jasje en wil jij meer overzicht in jouw business?

De meeste energie gaat verloren aan dingen waar jij eigenlijk geen zin in hebt of verstand van hebt. En jouw mooie ambitieuze plannen blijven hierdoor op de plank liggen, dit is zo zonde! Ik help ondernemers met online techniek en projectmanagement zodat zij zich volledig kunnen richten op hun mooie doelen.

Wat kan ik zoal voor jou betekenen?

Jouw bedrijf inzichtelijk: het inrichten van processen en taken in projectmanagementtool Trello. Geen losse eindjes meer maar overzicht!

Het samenstellen van een team + on/offboarding klanten/teamleden

Het inrichten van samenwerkingsplatformen zoals Asana en Slack

E-mailmarketing (funnels/campagnes)

Customer support

Vormgeving grafische content, e-books, werkboeken etc.

werken met Inge

Iemand die nét een stapje extra zet

Dankzij mijn jarenlange werkervaring is de kans groot dat ik jou kan helpen! In het verleden heb ik met veel plezier in loondienst gewerkt als officemanager, daardoor heb ik veel kennis van systemen en programma’s. Ook kun je de customer support met een gerust hart aan mij overlaten, klantvriendelijkheid en behulpzaamheid staan bij mij hoog in het vaandel.

Ik ben een creatief visionair en ik kijk altijd naar mogelijkheden en naar op welke vlakken er winst te behalen valt. Als sparringspartner denk ik met je mee zodat jouw onderneming in korte termijn grote stappen zet. Het is tijd om jouw ambitieuze plannen vorm te geven!

"Sinds we taken uit handen hebben gegeven aan Inge hebben we de omzet zien toenemen met 30%! Inge is een vriendelijke, betrouwbare partner en weet zich op de perfecte manier in te passen in ons bedrijfsproces. Door haar expertise in de online markt geeft ze ook veel bruikbare tips om processen te verbeteren. Heel blij dat we haar in ons online team hebben."

Silvan Stoet
De Voice Over Coach

"Ik ben superblij met Inge. Ze is betrokken, zeer toegankelijk en heeft echt een toegevoegde waarde voor mijn bedrijf Horse ABC. Met Inge aan je zijde kun je dingen vol vertrouwen overdragen, loslaten en je bedrijf samen met haar op een hoger niveau tillen."

Ansjel ter Brakel – Horse ABC

Vormgeving

Jouw persoonlijkheid, visie&missie in een mooi jasje!

Jij bent een ondernemer met een visie en weet precies wat je wilt. Alleen vindt je het lastig om dit naar buiten te brengen op een manier die volledig aansluit bij jouw branding en missie. Jij wilt je onderscheiden in deze volle markt, op een authentieke manier!

Als VA met een passie voor vormgeving maak ik met liefde jouw grafische content. Ook draai ik mijn hand niet om voor het maken van webinars/presentaties en e-books. Het belangrijkte is dat jouw visie, missie én persoonlijkheid terugkomen in jouw content. Jouw branding is jouw visitekaartje! Wil jij een weggever en eventueel een sales funnel laten maken? Klik dan hier voor het Weggever-pakket.

Wat ik voor jou kan maken:

Grafische content, zoals social media templates

Mock-up van jouw (digitale) product of download

E-books

Checklisten en andere weggevers

Werkboeken (ook invulbaar)

Presentaties/webinars

Vormgeving

Virtual assistant

Templates

𝙄𝙠 𝙝𝙚𝙡𝙥 𝙟𝙚 𝙜𝙧𝙖𝙖𝙜 𝙢𝙚𝙩 𝙝𝙚𝙩 𝙤𝙣𝙩𝙬𝙚𝙧𝙥𝙚𝙣 𝙚𝙣 𝙧𝙚𝙖𝙡𝙞𝙨𝙚𝙧𝙚𝙣 𝙫𝙖𝙣 𝙩𝙚𝙢𝙥𝙡𝙖𝙩𝙚𝙨!

Ik maak op basis van jouw huisstijl passende templates. Denk aan Instagram/Facebook berichten, stories en blogs. Deze templates kun je vervolgens zelf in je (gratis) Canva-account gebruiken om content te creëren en te downloaden om te gebruiken. Mocht je dit lastig vinden, dan doe ik dit voor je.

Op deze manier maak je eenvoudig visuele content wat er professioneel én herkenbaar uitziet en volledig aansluit bij jouw huisstijl.

Nog vragen? Neem gerust contact op!

Contact

Let’s get social

Volg je mij al op social media? Blijf op de hoogte van mijn avonturen als virtual professional en de mooie samenwerkingen met andere ondernemers!