Dankjewel!

Bedankt voor het aanvragen van mijn checklist! Je ontvangt hem direct in je mailbox. Mocht dit niet zo zijn, check dan even je spambox.
Bedankpagina

Een stapje verder? Dan is de ‘Ultimate Lead magnet Guide’ iets voor jou!

Leer in slechts 3 uur jouw weggever maken én online zetten en ontvang 1 jaar MailBlue gratis!

Slechts € 19,95 excl. btw 

Ik leer jou dé succesformule van een weggever zodat potentiële klanten zich massaal aanmelden voor jouw e-maillijst. Daarnaast leer ik jou de basis van MailBlue:  Lijsten, formulieren + automatisering maken en je weggever koppelen op jouw wordpress website.

Ook leer ik jou hoe je jouw weggever maakt in Canva en geef ik je tips&tricks omtrent de vormgeving en AVG wetgeving. Super veel waarde voor een mega lage prijs!

Volg je mij al op social media? Wel doen hoor, vind ik leu-heuk! 🙂

Meer leren over online techniek en waar ik mij zoal mee bezig hou? Lees hier mijn blogs.

Kennis.shop vs. Plug&Pay: welk betaalsysteem is het beste voor jouw bedrijf?

Als ondernemer of webshop-eigenaar wil je ervoor zorgen dat het betalingsproces van jouw klanten zo soepel mogelijk verloopt. Maar hoe kies je het juiste betaalsysteem dat aan jouw behoeften voldoet en bij jouw bedrijf past? Alles wat je moet weten over de populairste...

Digitale producten verkopen, tips en voorbeelden.

Jij wilt digitale producten verkopen maar je weet niet goed hoe je moet beginnen en wat je zoal kunt gaan verkopen? Lees hier mijn uitgebreide blog vol tips en voorbeelden voor het verkopen van digitale producten. Wat zijn digitale producten? Digitale producten zijn...

Starten met affiliate marketing, 5 tips.

Affiliate marketing is één van de manieren om passief inkomen te genereren. Wil jij beginnen met affiliate marketing? Slim! In deze blog deel ik 5 belangrijke tips waarmee jij een succcesvolle start gaat maken. Passief inkomen dankzij affiliate marketing. Passief...

Een goede blog schrijven

Ga jij starten met bloggen en wil jij weten hoe je een goede blog schrijft? Wat de belangrijkste zaken zijn voor een succesvolle blog? Lees dan snel verder! Waarom beginnen met bloggen? Bloggen kan bijdragen aan het opbouwen van een online aanwezigheid en een...

5 tips voor een succesvolle sales funnel

Ga jij starten met e-mailmarketing en vind je het spannend om jouw sales funnel te gaan bouwen? In deze blog geef ik je concrete tips voor een succesvolle sales funnel! Wat is een sales funnel en hoe werkt het? Hoe ziet een funnel eruit? Hoe maak je een succesvolle...

De ultieme checklist voor gratis weggevers!

Wil jij een onweerstaanbare weggever maken en online zetten maar weet je hiet hoe? Lees dan mijn blog en download mijn ultieme checklist voor weggevers! Het doel van een weggever Een weggever wordt ook wel een 'Lead magnet' genoemd. Het is dé manier om je vakexpertise...

Samenwerken met een Technisch VA

Wil jij samenwerken met een technisch VA? Of ben jij benieuwd wat een Technisch VA zoal doet? Lees dan mijn blog waarin ik je meeneem in mijn werkzaamheden en de reis ernaartoe. Mijn reis naar Technisch VA Ik werkte net een jaar als Virtual Assistant toen ik aan de...