Dankjewel!

Bedankt voor het aanvragen van mijn checklist! Je ontvangt hem direct in je mailbox. Mocht dit niet zo zijn, check dan even je spambox.
Bedankpagina

Een stapje verder? Dan is de ‘Ultimate Lead magnet Guide’ iets voor jou!

Leer in slechts 3 uur jouw weggever maken én online zetten en ontvang 1 jaar MailBlue gratis!

Slechts € 19,95 excl. btw 

Ik leer jou dé succesformule van een weggever zodat potentiële klanten zich massaal aanmelden voor jouw e-maillijst. Daarnaast leer ik jou de basis van MailBlue:  Lijsten, formulieren + automatisering maken en je weggever koppelen op jouw wordpress website.

Ook leer ik jou hoe je jouw weggever maakt in Canva en geef ik je tips&tricks omtrent de vormgeving en AVG wetgeving. Super veel waarde voor een mega lage prijs!

Volg je mij al op social media? Wel doen hoor, vind ik leu-heuk! 🙂

Meer leren over online techniek en waar ik mij zoal mee bezig hou? Lees hier mijn blogs.

Wat is Systeme.io en hoe werkt het?

Wil je graag aan de slag met Systeme.io en ben je op zoek naar uitleg en een review? Ik leg je alles uit over Systeme.io en hoe je het effectief kunt inzetten voor jouw business! Daarnaast geef ik je meer informatie over de gratis cursus én kun je direct gratis...

Automatiseren, optimaliseren en uitbesteden: Het succesverhaal van Jaleesa Rothof

Jaleesa is wat mij betreft hét voorbeeld als het gaat over een succesvolle business opbouwen (in slechts een jaar tijd!) dankzij daadkracht. Zo durfde ze het aan om vrij snel te investeren in een team en de juiste tools en systemen om haar bedrijf te automatiseren. Ze...

Affiliate Website Secrets Academy, verdien geld met je website!

Ben jij op zoek naar de ultieme handleiding voor het maken van affiliate websites? Wil je geld leren verdienen met een website? Dan zit je goed bij de Affiliate Website Secrets Academy: er bestaat namelijk geen enkele cursus of academie in Nederland die zó...

Verkopen op Etsy, mijn ervaring en tips!

Als je mij een beetje kent dan weet je dat ik vaak zeg dat het verstandig is om meerdere verdienmodellen te implementeren in je business. Etsy is hier een uitstekend platform voor. Want wat je ook verkoopt, digitale of fysieke producten, het kan allebei. Wil jij...

Je bedrijf automatiseren, 5 tips en tools

Wil jij je bedrijf slimmer inrichten en gaan automatiseren zodat je meer tijd kunt besparen én meer geld kunt verdienen? Lees in deze blog 5 concrete tips én tools die jouw werk aanzienlijk gaan verlichten én je bedrijf laten groeien. Waarom je bedrijf automatiseren?...

Phoenix website of WordPress? Mijn ervaring en review.

Een Phoenix website of toch een Wordpress website? Welke is het meest geschikt? Ik heb veel ervaring met Wordpress maar ik ben erg fan geworden van Phoenix! Lees hier mijn review en voorbeelden! Een succesvolle en winstgevende website bouwen Een winstgevende en...

Passief inkomen genereren? 10 ideeën en tips om passief geld te verdienen.

Passief inkomen genereren. Een blog met ideeën en tips om passief geld te verdienen

Starten met e-mail marketing: Een handleiding en tips!

Wil jij starten met e-mail marketing? Dan zal deze handleiding e-mail marketing jou op weg helpen! Lees hoe je het werkt en hoe jij vandaag nog kunt beginnen met het verzamelen van leads. Als jij op het punt staat om te beginnen met emailmarketing, dan is Mailblue (of...

Kennis.shop vs. Plug&Pay: welk betaalsysteem is het beste voor jouw bedrijf?

Als ondernemer of webshop-eigenaar wil je ervoor zorgen dat het betalingsproces van jouw klanten zo soepel mogelijk verloopt. Maar hoe kies je het juiste betaalsysteem dat aan jouw behoeften voldoet en bij jouw bedrijf past? Alles wat je moet weten over de populairste...

Digitale producten verkopen, tips en voorbeelden.

Jij wilt digitale producten verkopen maar je weet niet goed hoe je moet beginnen en wat je zoal kunt gaan verkopen? Lees hier mijn uitgebreide blog vol tips en voorbeelden voor het verkopen van digitale producten. Wat zijn digitale producten? Digitale producten zijn...